E3 2010: AC: Brotherhood: bemutatkozik a kampány

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
Ezio és bájos barna ágyasa nyugalmát felfegyverzett katonák serege zavarja meg, romba döntve szállását. Ideje cselekednie a single-t bemutató videóban.
Ezio és bájos barna ágyasa nyugalmát felfegyverzett katonák serege zavarja meg, romba döntve szállását. Ideje cselekednie, a single-t bemutató videó következik. Forró lesz a talaj orgyilkosunk talpa alatt, nagybátyja a segítségére siet, éppen időben, az Auditore Villa kezd összeroskadni. Gyorsan a mozsárágyú mögé pattan és onnan ossza az ostromlókat. Teljesen új harci kunsztokat is bevet a közelharc során, persze a tetőkön való lengedezés sem hiányozhat.

A második részt is leköröző sztorivonal ismét a templomosok elleni harcra összpontosít, Ezio-nk azonban Róma felé veszi az útját. Gyönyörködjünk feleink, november 16-án leugrunk megint a reneszánsz Itáliába.


11.
11.
HATRED
kegyetlenül jól néz ki csak engem a "jelenben" futó szál is nagyon fog érdekelni most nem akarom lelőni a poént annak aki még nem nyomta végig de igazi WTF volt a vége és engem már nagyon érdekel hogy mit hoznak ki ebből és minek folytatják ezt az animus cuccost amikor már megvan amit kerestek, főleg ezio-nál.
10.
10.
Mathia$
Nagyon nagy lesz ez is, kicsit sokan támadják a kicsi Monteriggioni-t.
9.
9.
Tharathiel
hehe én is tegnap toltam ki a kettőt :D egyébként nem azért, de ott már őszült a szakálla, itt meg tök barna...na mindegy amúgy eszméletlenül várom már, nagyon bejött a kettő...rendesen szomorú lettem amikor végigvittem...persze csak miután visszaragasztottam az állam :D
8.
8.
Adamknight
Jól néz ki. Nem mellesleg az interjúban elhangzottak is érdekesek.
4.
4.
mdr88
#3: Ez "standalone" játék lesz, de nem az AC 3 csupán egy kis plusz sztori a 2-höz
3.
3.
KenDenedis
Ez valami DLC-lesz vagy standalone? Éppen most nyomom a kettőt. Ezerszer hangulatosabb mint az első rész.
2.
2.
Xion
pont ma fejeztem be az AC2-őt, hááát... érdekes vége lett az tuti :D viszont jó látni hogy a nagy nehezen összekapart városunkat csúnyán rommá lövik rögtön az elején :(
1.
1.
kabel15
Kezd érdekelni ez a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...