E3 2010: Warriors: Legends of Troy mozgásban

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Videó
Link másolása
Háromezer éve, amikor még az istenek és halandók a dicsőségért harcoltak egymás mellett, két város között a fegyverszünet véget ért, hatalmas háború közeleg.
Háromezer éve, amikor még az istenek és halandók a dicsőségért harcoltak egymás mellett, két város között a fegyverszünet véget ért, hatalmas háború közeleg. Olimposz forrong, Trója ostroma elkezdődik. Csak egy gyönyörű asszony vethet véget az emberéletek ezreit követelő torzsalkodásnak? A KOEI Canada új akciójátéka, ahogy vártuk, tiszteletét tette az E3-on, a Dynasty Warriors hagyományaira építkező akció-kaland stuffban civilizációk sorsa táncol borotvaélen, kaszabolunk, haladunk előre, mialatt kibontakozik a Trójai háború epikus meséje.

A harcrendszer hűen merít a fejlesztők korábbi játékából, tehát egy sima, élvezetes, könnyen betanulható irányítási elvet követő hack'n slash cucc kerülhet elébünk, amely éppen, hogy csak egy hajszállal marad el a Kratos uralta nagyágyúk soraitól, de ez ne tántorítson el az ókori, látványosan brutális játékok kedvelőit. Pengét a torokba, diadalittas kiáltást a csata sorába, de Trója sorsát akkor is egy faló pecsételi meg, ugye.



10.
10.
KING95
Troy az Tróját ,akar szerintem jelenteni
9.
9.
Mathia$
Troy az olyan kretén név. :D

Na majd meglátjuk milyen lesz, eddig nekem 50-50
8.
8.
Exinor
Emberek ismeritek ti a Dinasty Warriors sorozatot? Soha nem bolt grafikai csoda es nem volt tobb agyatlan kaszabolasnal , de van benne valami ami magaval ragadja az embert, aki ismeri a DW erzest az tudja mirol beszelek es kivancsi erre is:)
7.
7.
ZeWa
#6: Egyet értek, de azért a grafika sem olyan vészes... Amúgy a videó alapján ez tiszta Rise of the Argonauts, nem?
6.
6.
xXgoronikahunXx
#5: Attól még a grafika elég sz*r bár tudom, hogy a grafikának semmi köze nincs játék élményhez azért csak nem mindegy, hogy egy hányást nézek. Nem?
5.
5.
ZeWa
#4: nem egy ilyen játék van, még is sikeresek. Ha bele gondolsz, akkor valamilyen szinten a Diablo is ilyen. Egy ilyen videóból felesleges levonni bár milyen következtetést, lehet hogy egy mellék szálat látunk, ahol egyedül megyünk valahova, és megtámadnak, vagy bármi....
4.
4.
KING95
Most ez komoly?

Arról fog szólni a játék ,hogy több millió embert ölünk meg egyedül?
2.
2.
Sekene24
Huhh szörnyen gagyi...ocsmány textúra, ocsmány animáció, kietlen pálya....persze egy kis hentelésnek, agyatlan kikapcsolódásnak jó lenne, de ilyen animáció mellett inkáb nevetséges.
1.
1.
Whiskey
Emberek, jól látom?! A társak hol maradnak? ....érdekes :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...