E3 2010: Szexi booth bébik az idei expóról

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 17.
  • Képek
Link másolása
A zsírúj játékok mellett persze máson is megakadt az egyszeri férfiember szeme. A kiállítás elmaradhatatlan kellékei a magukat illegető, formás leányzók!
A zsírúj játékok mellett persze máson is megakadt az egyszeri férfiember szeme. A kiállítás elmaradhatatlan kellékei a magukat illegető, formás leányzók! Mesterkélten mosolyognak, mélyen szemedbe néznek, nagyot nyelsz, zavarba vagy, számukat el sem mered kérni. "- Izé, mit tud ez a stuff?" - ennyit tudsz kibökni a szádon. Erre ők fennhangon elkezdik mormogni a betanult szöveget, makulátlan mosolygással a pofikájukon. Készíthetsz velük közös fotót, de a félreeső sarkokba eszedbe ne jusson meginvitálni őket! Az egész napot végignyomják, kétszer 15 perces szünetet, plusz egy ebédidőt kapnak, viszont magas órabért.

Nem kell hogy szeressék azt, amiről beszélnek, elég legyen annyi, hogy megmozgassák a fantáziádat, egy ilyen arcnak senki nem tud ellenállni. A Gofanboy jóvoltából  egy raklap fülledt fotót szedtünk össze nektek az idei E3 booth babe-jeiről. Nosza, osszátok meg kommentbe, hogy nektek melyik suna jön be!

Ugrás a galériához


14.
14.
Sheodon
Most mondjam azt, hogy ez a felhozatal igen gyengus?
11.
11.
packson
#8 igen azt a kettőt én is tudnám szeretni!!
9.
9.
rowley
tényleg elég gáz a felhozatal! magyar lányok a legszebbek:)
7.
7.
Whiskey
Ilyenkor örülök hogy magyar vagyok. Uraim! Igyunk a gyönyörű magyar lányokra!
6.
6.
xXgoronikahunXx
Az a UFC csaj elég jól néz ki
5.
5.
Vincenzo
Az elmúlt két évben eléggé visszaesett a booth babe-k minősége, persze ittis vannak jóféle csajok, de néhány évvel ezelőtt sokkal jobbak voltak.
2.
2.
wildláma
első képen a szőke csajnak elég érdekes feje van ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...