További részletek a PlayStation Plusról

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 21.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten bejelentett PSN fizetős szolgáltatásáról újabb részletek kerültek nyilvánosságra, ha a jelenlegi extráknál is többet akarsz, a Plus neked szól!
A múlt héten bejelentett PSN fizetős szolgáltatásáról újabb részletek kerültek nyilvánosságra, ha a jelenlegi extráknál is többet akarsz, a Plus neked szól! Ahogy arról korábban beszámoltunk, a szolgáltatás költsége 15 euróba fog kerülni 90 napra, míg az egy éves hozzáférésért 50 eurót kell leszurkolni. A június 29-én induló előfizetéssel minden hónapban letölthetsz fizetős PSN-es játékokat és klasszikus PS1-es címeket, valamint PSP-n futó Mini címeket, további költségek nélkül. A Sony ígérete szerint legalább négy játék ütheti a felhasználók markát havonta.


Sokkal érdekesebb viszont, hogy egy órán keresztül kipróbálhatod az új Blu-Rayes és PSN-es játékokat is, majd később dönthetsz arról, hogy megvásárolod-e őket. Ezzel a Sony új próbalehetőséget biztosít a sima demó változatok mellett. Kiválaszthatod, hogy a rendszerfrissítés és a játékok patchelése automatikus legyen, amint a tartalom elérhetővé válik PSN-en.

A PlayStation Plusszal egyéb exkluzív ingyenes tartalmakhoz is hozzájuthatsz, mint pl. avatárokhoz és háttértémákhoz, de az elsők között lehetsz egy-egy játék béta-tesztelésénél. Sőt, ha augusztus 3-ig regisztrálsz a szolgáltatásra, akkor egy ingyenes Little Big Planet példányt ajándékoz neked a Sony.
14.
14.
mrbrodix
Először is, nem olvastátok el normálisan a cikket, vagy mi?

Ki van írva: "Június 29-én induló előfizetés"!

Akkor hogy lenne elérhető?

Másrészről pedig, szerintem úgy kellesz előfizetni, mint a Qore szolgáltatásra.

Ott volt a többi PSN cucc között az egy éves előfizetés, és -mivel nem fizettem elő, nem tudom biztosra, hogy hogy is működött- gondolom egyszerűen csak meg kellett venni, mintha egy echochrome-ot, vagy egy Flower-t vennél meg.

Szerintem ez is így fog működni.
13.
13.
IceColdKillah
Én annak idején regiztem a psn-re és működik rendesen. A PS Store viszont már más kérdés ugyanis az Magyarországon ha jól tudom MÉG NEM elérhető!

Amúgy pedig tök fölösnek tartom az egészet mert minek adjak ki xx ezer forintnak megfelelő összeget ha NEM garantálják hogy 100%-osan működni fog!
12.
12.
deviques
Akkor most lehet regisztrálni már rá vagy nem? és hol?
11.
11.
sgabo09
#10: De kapsz játékot mert gondolom nem dobozosat fognak neked postán küldeni. Vagy mégis? :O
10.
10.
simon 555
ezzel a LBP-vel van egy kis gond:(

mivel nektek Magyarországrol nekem meg Szlovákiábol sem elérheto a PSN szoval ha elo is fizetunk UK accal akkor meg nem kapunk játékot....
9.
9.
Horvi14
na végre ez nem is olyan rossz dolog! ezt még talán megéri is. nem minta aza balf@sz , aki fitetőssé akarja tenni a cod multit mer azkell a játékosoknak...
8.
8.
Krekk
Azért annak nézzetek utána 90 napos regelők az LBP miatt, hogy 90 esetén is adják-e. Eléggé elképzelhetőnek tartom, hogy ez csak az éves előfizetőknek jár.
7.
7.
danez11
de most ez usa, uk psn-enekre is vonatkozik vagy hogy van ez hogy kell fizetni és hol ?
6.
6.
deviques
Hol lehet regisztrálni? Mert az eu.playstation.com-on nem látok semmit, meg bejelentkezés után sem. PS3-ról kell bejelentkezni ahoz, hogy előfizess?
5.
5.
Kyuubi
Jóval szimpatikusabb mint a Gold... Lehet befizetek egyre.
4.
4.
Don Meidl
Országot még mindig nem lehet váltani?:( UK-ról magyarra váltanék...
3.
3.
Mathia$
Ez egész jól hangzik.
2.
2.
sgabo09
Már csak a Little Big Planetért is megéri regisztrálni. A többi meg csak hab a tortán. Szerintem én előfizetek egy 90 naposra :)
1.
1.
biolencse
"ha augusztus 3-ig regisztrálsz a szolgáltatásra, akkor egy ingyenes Little Big Planet példányt ajándékoz neked a Sony."



Számomra csak ez, azaz az utolsó sor volt a friss információ. A többit már olvashattuk, láthattuk korábban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...