Részletek a Driver: San Francisco gyűjtői kiadásáról

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 21.
  • Hír
Link másolása
Egy dán online áruház weboldala megszellőztette a Driver: San Franciisco gyűjtői kiadásának részleteit, plusz pár új infót is a Ubisoft nagy reménységéről.
Egy dán online áruház weboldala megszellőztette a Driver: San Franciisco gyűjtői kiadásának részleteit, plusz pár új infót is a Ubisoft nagy reménységéről. Az új Driver tobb mint 120 licenszelt verdát fog tartalmazni, és több mint 200 kilométer bejárható autóutat San Francisco jellegzetes környékeivel. Kilenc többjátékos mód áll majd rendelkezésünkre, valamint a "Shift" opció, amit a Ubisoft E3-as bemutatóján már láthattuk. Tanner egy autóbaleset következtében kómába esett, és lehetőségünk lesz álomszerű állapotban is nyomulni. Ha egy súlyos incidens van kilátásban, lehetőségünk lesz lelassítani az időt és jó irányba korrigálni az autót, persze a másik sofőr kárára.


A Collector's Edition tartalmazni fog két exkluzív autót és egy Mass Chase kihívást is, valamint egy térképet is San Francisco úthálózatáról. Továbbá legérdekesebb bónuszként megkapjuk az 1970-es Hemi Dodge Challenger R/T kocsi replika modelljét is. A csomag ára megközelítőleg 89 euróba fog fájni, megjelenés november 4-n esedékes.
10.
10.
sayainbarni
9.
9.
-M13-
Hát szerintem se túl jó ötlet ez a "Shift"-es opció, de majd meglátjuk, az viszont tetszik, hogy valódi autókkal mehetünk, de az kár, hogy hajókkal, meg motorokkal nem mehetünk, de mint már mondtam Majd meglátjuk, én előre semmit sem feltételezek!
7.
7.
dzsiádzsó
Ez egy kalap .... köze sincs drivwerhez, 1 város ? mi ez már...

Shift ne már.. értelmes alternatíva volt már Driver2 be, semmi extra csak kis mászkálás ennyi, nem kell lövöldözés.

6.
6.
gogolbordello2
Gondolom azért ez a shift dolog csak egyszer vagy kétszer lesz egy verseny alatt.REMÉLEM!
5.
5.
NereusLaceee
Arra én is emlékszem... sokat anyáztam miatta :D
4.
4.
Anti4730
JA ez a shift dolog nekem is elég furának tünik, tényleg én is mindig vigyáztam, hogy nehog összetörjem az autót az első részben, emlékszem volt egy küldetés asszem az utolsó, amikor egy faszit kellett elszállitani valahova egy nagy cadillacben, ott szabályszerüen szétkaptak a zsaruk:D
3.
3.
hakydakillah
már évek óta várom a folytatást, visszatérést az igazi Driver hangulathoz. Egyedül ez a Shift dolog nem tetszik. Az volt az 1es Driver lényege, hogy pontosan vezess, a kocsi maradjon ép... De így bármikor váltogathatsz.
2.
2.
stefan13
tutko h beszerzem, csak az a baj h már sok játék lesz amit venni akarok:S
1.
1.
d15a5t3r
Húúú ez állat! Faxán néz ki az R/T!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...