AC: Brotherhood: Róma mindennél nagyobb lesz

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Róma városát gyalogszerrel bejárni több órát is igénybe venne, túl nagy falat volt korábban, ezért sem került bele a második részbe. De ez mára megváltozott.
Róma városát gyalogszerrel bejárni több órát is igénybe venne, túl nagy falat volt korábban, ezért sem került bele a második részbe. De ez mára megváltozott. Patrick Plourde, a Ubisoft Montreal designere nemrégiben egy interjú során hangoztatta, hogy az itáliai fővárost már korábban szerették volna játékba ültetni, de az túl sok időt felemésztett volna.

"Két évvel ezelőtt, amikor Olaszországban jártunk felfedezőtúrán képeket és ötleteket gyűjteni, jártunk Rómában is. Mondtuk rendben van, de ez a hely túl nagy ahhoz, hogy most hasznát vegyünk, helyette ott van inkább Velence és Firenze, amely még mindig tiszta reneszánsz hangulatúak. Rómát vissza kellene hozni később."


Ezio első kalandjában inkább pár, közepes méretű várost alkottak meg, de Brotherhoodban egy igazán hatalmas várost, egy elképesztő játszóteret kívánnak létrehozni. Olyan nagy, mint egy királyság, de a különböző, eltérő hangulatú kerületek miatt úgy érezzük, mintha más városokban lennénk, holott Róma egyetlen metropolisz. Azt a klasszikus korszakot szeretnék viszontlátni, amikor még az eredeti városfal állt, ehhez felkeresték Róma eldugott kis utcáit és tereit, növényzetét és ebből merítettek ihletet, valamint a Vatikánból és a Szent Péter térből.

Plourde hozzátette, Róma túl nagy város, gyalog bejárni elég sok időt igénybe venne, de szerencsére hű hátasaink, a lovak ismét visszatérnek.
23.
23.
drat576
imádom Rómát, többször is voltam ott, most meg Ezio-ként járhatom be, hát egy álom válik valóra :)
22.
22.
maedve
Annak a továbbfejlesztett változata lesz, de azt is törni fogják.

Megérte megvenni a 2-t is ugyh. nem az a játék aminek szüksége lenne a drm-re.
21.
21.
Adamknight
Jól hangzik, de kíváncsi vagyok, hogy erre is rak olyan védelmet az Ubi, mint a második részre?
19.
19.
mnmn1
19.
19.
mnmn1
18.
18.
danez11
17.
17.
Sarkadi
Remek volt az első és a második is! Az UBISOFT kitett magáért,remélem ebben sem kell majd csalódnom!
16.
16.
Punker
Be kell szereznem a 2. részt.
15.
15.
Ryukian
Én meg az elsővel nem játszottam, viszont a második székhez szegezett. Ez pedig kétszer akkora bulinak tűnik, jó volna a többi közt látni.
14.
14.
dzsiádzsó
#13:

Szerintem nem, de jó ötlet :)
13.
13.
K.G.
Tudom önálló játék, de vajon, ha fel van telepítve a a második, akkor vajon bejárhatóak lesznek a régi terültetek is? Érdekes lenne, Ezio tökösebb énjével, új fegyverekkel.
12.
12.
zoli12i
11.
11.
HATRED
hát Monteriggioni biztosan benne lesz mivel ott kezdődik az egész és mivel a villa és Róma közt még ott van Firenze remélem azt is belerakják amúgy szerintem már a 2 világa is bazi nagy volt ha nem lett volna Agenzia di viaggi akkor Toscanából átugrani Velencébe jó órás túra lett volna.
10.
10.
K.G.
Csak jelenne már meg.
9.
9.
LtGlove
Engem nem érdekel mekkora lesz, csak jelenjen már meg :)
8.
8.
Szajolihoher
A 2. rész hatalmas!Remélem ez is nagyon ütős lesz.Ezio neve tényleg el van írva.
7.
7.
felegyi
Amíg nem játszott a második résszel, addig hűen titkolja el :)... mert ha kipróbálja...
5.
5.
michnam
Ezio neve el lett írva!
5.
5.
Scoo
#4: Ja. Kicsit fura Bio kirohanása. Elvégre nem játszott a második résszel, pedig az tényleg valami fantasztikus lett.
4.
4.
elite_hun
#3: És mért vagy ideges vagy mi dühített fel?
3.
3.
biolencse
Engem ez a játék már annyira nem érdekel. Az első résszel jól elvoltam. A másodikat még nem próbáltam, de egyszer pótolom. Viszont már tele a pohár. Nem hoz lázba egy kicsit sem ez a program.
2.
2.
Speper
Tehát akkor úgy lesz, hogy a Brotherhoodban egy hatalmas várost, jelen esetben Rómát kapjuk, és akkor Velence meg Firenze pl felejtősek lesznek? Kíváncsi vagyok milyen lesz így (ha így lesz), de ha már lovat adnak a városba tuti hatalmas lesz :D
1.
1.
adriano28
budapestet nem akarják belerakni?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...