26 játszható karakter lesz az új Mortal Kombatban

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 23.
  • Hír
Link másolása
A Warnerhez került jogokkal a kiadó nem köntörfalaz: visszatérnek a gyökerekhez, minden eddiginél is brutálisabb MK várható, 26 játszható harcossal!
A Warnerhez került jogokkal a kiadó nem köntörfalaz: visszatérnek a gyökerekhez, minden eddiginél is brutálisabb MK várható, 26 játszható harcossal! Erre egy frissen kiszivárgott screenshot hívja fel a figyelmünket, amelyből kiderül, hogy nyolc ismerős arc már biztosan visszatér. Scorpion, Milleena, Reptile, Sub-Zero, Kung Lao, Johnny Cage, Night Wolf és Sector furfangos kivégzési mozdulatokkal felvértezve csak arra várnak, hogy leaprítsák ellenfeleiket.



Sorrendben a kilencedik részben egyébként egy rejtett karakter is képviselteti magát, nem beszélve a megjelenés után DLC formájában érkező új résztvevőkről sem. Az újragondolt Mortal Kombat jövőre száll ringbe.
25.
25.
tomy88trance
Asszem felrakom a mortal 4-et nosztalgia képpen :D
24.
24.
tomy88trance
#18: Az.. Reptitle pf xD Reptile max :), akik remélem benne lesznek: Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Reptile, Kung Lao , Sonja, Baraka, Johny Cage, Liu Kang, ezek szerintem alap,hogy benne legyenek :), am mennyi most egy ps3 ? mert ,ha nem jön pc-re akkor most már nagyon ideje lesz egyet beszerezni :S
23.
23.
AmreyP
22: Hát ez mindaddig igy lesz mig van kereslett rá sajna..mert ha látnák hogy emberek tojnak a DLC-re és nem vennék,akkor sztem leszállnának eröl...de hát Mo. rohadtul nemszámit bele piacba :s
22.
22.
koffein
#21: ez a komment jól sikerül jólvan. 16os kommentre szerettem volna írni, hogy szerintem 1 karakter lesz 1 dlc-ben. De ez is fejlesztöktöl függ. Pl capcomnál 4 fontot fizetsz 5 karakter KOSZTÜMÈRT a super street fighter 4hez ami nem egyenlö egy új karakterrel. Mondjuk capcom az elég lehúzos lett mióta divatos lett dlc-ket csinálni
20.
20.
maceeka
na king lesz :D:D: :P:P:P
19.
19.
Quent1n
#15: Boxra is sokan töltik a cuccokat. Plusz hidd el ami igazán jó játék az fogy PC-n is! Csak teljesen mások az igények ennyi az egész.
18.
18.
X360_FaNbOy
17.
17.
szuki
sztem boxon is sok van aki törtel nyomja
16.
16.
AmreyP
Dlc-be fognak jönni uj karakterek..már a lehuzásról beszélnek...hát sztem ugy kb 3-4000 ft dlc lesz 5-6 uj arc.... mennyi karakternek kéne lennie szerintetek ami reális ennyi pénzért? :D Mert ugye itt a pálya az tökmindegy,csak karakteren van hangsuly.
15.
15.
farkasmilan
jó játék lesz nagyon :) PC-re +teljesen felesleges kiadni...úgyis mindenki letöltené.:( De boxra tuti h megveszem
14.
14.
Quent1n
Nagyon jó játék lesz! Titkon reméltem, hogy ha már alapok akkor PC... De persze a pénz az úr megértem. Asszem elkezdek félretenni egy PS3ra...
13.
13.
Murni
Visszatérnek a gyerekkori élmények :)

Ideje lesz összetrombitálni a régi bandát
12.
12.
Raziel 88
Nagyon jó lesz, kár hogy nincs PC-re. :C
11.
11.
Giga0509
Scorpion és Sub-Zero FTW!
10.
10.
tjames
#5: Na akkor ezzel nyomni fogjuk! Én biztos megveszem ! ! ! !

Évekig a MK zenéje volt a csengőhangom is :) még az őskorban.... emlékszel?

Liu Kang és a biciklizős rúgása :) BEST
7.
7.
Ragnarök
6.
6.
Kocsis92
nah azért már megijedtem h nemlesz Johnny:) Kezdésnek nem rossz:)
5.
5.
Bbogesz
Ez a videó nagyon ütős! Tényleg visszatértek a gyökerekhez mind a karakterekkel mind a játékmenettel. Viszont a grafika és az animációk sokkal jobbak! Várós játék nagyon!
4.
4.
FekaFOB
Ideje lenne már ha végre a PC se maradna ki a buliból. Ebben bíztam a Midway halálával, de úgy tűnik hiába... :S
2.
2.
Ca$h
Nagyon NAGYON várjuk! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...