Turn10: senkit nem érdekel a Playstation Move

  • Írta: InGen
  • 2010. június 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Forza Motorsport fejlesztői szerint teljes az érdektelenség a Playstation Move körül, s még a Sony rajongók is inkább a Kinectről beszélgetnek.
A Forza Motorsport játékokért felelős Turn10 közösségi menedzsere elég csúnyán beszélt a Move-val kapcsolatban. Egészen konkrétan a következő hagyta el a száját: "Nem tudom, hogy a Move mennyire lesz ütős, de jelenleg mindenki lesz*rja. Még a Sony rajongók is inkább a Kinectről beszélgetnek."

"Teljesen fantáziátlan. Nem érdekelt a Wii motionplus sem, miért érdekelne akkor a Move?" -folytatta. Az úriember aztán még hozzátette, hogy az E3 bemutatón látott Forza demót nyugodtan lehet tolni ülve is, pont olyan jól működik, mintha állva próbálkoznánk, így senki nem fog elfáradni egy tízkörös verseny közepén.
103.
103.
XDannyL
Szerintem ez a Move egy nagyon-nagyon rossz ötlet volt. Ráment egy csomó pénz a fejlesztésre és valószínű nem fog visszafolyni ez az összeg az eladásokból.

Sokkal jobban tették volna, ha még gyűjtögetnek egy kicsit és ők is elődrukkolnak a Kinect technológiával.
102.
102.
Pukhi-zik
#103: és te vagy az akinek az szava arany, igy ezt be is irhatjuk a nagykönyvbe.

:D
101.
101.
spidey
#73: Igen, ha úgy tetszik, a motorkerékpár egy bicikli-lenyúlás.



Viszont azt azért szokták evolúciónak hívni, és nem lopásnak, mert akkoriban nem volt két konkurrens, X cég, aki csak biciklit árult volna, és Y cég, aki csak motort.
100.
100.
Pukhi-zik
#98: Ha a Move = Wii, akkor sarkítsunk tovább: Kineck = EyeToy



Legyen Move = Wii ; Kinect > Eyetoy



:)
99.
99.
Mathia$
Szépen nyalogatják a MS seggét :) meg mást is...
98.
98.
Roger Ramjet
#98: Ha semmi újat nem nyújt, akkor mi értelme van az egésznek? Ha valaki szereti a mozgást ( vagy a táncot) és eddig nem érdekelték a játékok az most kedvet kaphat hozzá.
97.
97.
Roger Ramjet
#97: Ha hozzá szokok, ami eltart egy ideig, ugyanúgy, mint más játékoknál.
96.
96.
Sir-Vival
Ő... de most mit várunk egy M$ fejlesztőtől, aki leugatta a Gran Turismo-t? :)

Ha a Move = Wii, akkor sarkítsunk tovább: Kineck = EyeToy.

Mi a különbség? A Wii sikeres lett! :)



A Move legnagyobb előnye, hogy nem kell megváltoztatnunk a szokásainkat, és mint valami majom ugrálni a szobában. Úgy tekintek a Move-ra, mint egy térbeli konzolos egérre.

És a Sony is erre hajt: nem egy komoly játékosokat megcélzó cím is támogatja majd a Move-ot és a NavigationControllert-t!
95.
95.
lacko6
#90: nem olyan hardcore experten tolni :) hozzászoksz olyan lassúnak tűnik mint az easy!



am meg sztem a sonynak télleg fölös kiadni ezta Move-ot. aki emiat vesz PS3at az hülye, aki meg hozzá veszi annak sincs túl sok értelme, mert kevés cím van hozzá aki ilyet akar, vegyen Wii-t. Ugyan az+minden játék ilyen "Move"-os
94.
94.
Pukhi-zik
#104: jobb lenne ha az erveidet sorolnad a szemelyeskedes helyett. JAahh hogy annak hianyaban vagy?? értem mar. Azért örülök, hogy a vegere sikerült komment format olteni a benyögeseidnek.
93.
93.
Pukhi-zik
#100:" Elmondom neked engem egyik sem érdekel."



pont ezért nem kellett volna benyögnöd semmit, tudod nem sok erteolme van ha egy soyfanboy veri a nyalat érvek neülkül, üres fejjel.
92.
92.
Pukhi-zik
"#100: Ember nehogy azt állítsd már hogy a a Nagy MS és a Sony feltalálta a spanyolviaszt."



Hol allitottam ezt?? bemasolod??? jezusom.
91.
91.
Pukhi-zik
#100: mekkora egy szerencsetlen vagy. NE fikazz, hanem mond el a hogy miért nem ugy van ahogy van. Te csak esz nelkül fikazol te szerencsetlen.

Masik. eleve nem az MS kezdte fejleszteni a technoligiat, eleve nem lopasnak indult.



"Ember leírod, hogy a move egy koppintás aztán pedig a kinectre hogy szellemi örökség, tudván ,hogy van egy eyetoy."



Ez igy is van, nyavoghatsz barmit. A Moveban semmi uj nincs, a Knectben meg van ujdonsag.

Magyarazd meg az erveidet nem FANBOYkodj és akkor nem kell farasztanod magad. amivel a legtöbben jobban jarnak. Örólök, h sokadik alkalomra sikerült kinyögnöd egy pár ertelmes mondatod, az amugy nagyreszt mocsokolodo kommentjeidben.

Mégegyszer: ÉRVEK
90.
90.
tingting
#9: ez azert meresz kijelentes hogy senki nem fogja megvenni...nekunk draga...de a nyugaton egy zsebpenz annyi mint a kinect...szoval a microsoft nem a ti penzeteken fog bukni ebben biztos lehetsz:))
89.
89.
klemid
#95: Épp azért írom mert hasonlóra kell számítania.
88.
88.
Roger Ramjet
#86: Ezért írtam, hogy különbözik a két technológia. Először hasonló játékokat fejlesztenek, ami nem azt jelenti, hogy már most nem mutatnak többet, mint az eddigiek. Erre nagyon jó példa a táncolós játék, amihez 3D-s mozgás kell. Az, hogy mi a hardcore, meg ne egy olyan réteg döntse el, akit az ilyen játékok nem érdekel, hanem olyanok, akik szeretnek táncolni. Jó példa erre a Guitar Hero. Én végig játszottam ,de csak very casual- easy-n tudtam (tetszettek a számok, meg jólesett a Guns and Roses-vel pentyegni gitáron). Aki azt végigjátssza experten, az ugyanolyan hardcore, mint aki a HALO-val játszik. Meglátjuk hány embernek sikerül.
87.
87.
Pukhi-zik
#93: Talalkoztam, nem volt nagy szam nekem.



De ha nem tudsz a temahoz kommentelni akkor maradj csöndben, vagy nezd a meccset. (vagy a rajzfilmedet)
86.
86.
megalonagyix
93#nem azért de az EyeToy egy semmi volt (még mindig az) amíg a Natal be nem jött. Bár én azt is semminek tekintem...
84.
84.
klemid
#90: Látszik, hogy még nem találkoztál EyeToy-al. Fogadni mernék, hogyha azon is a Mocrosoft felirat lenne "forradalminak" tekintenéd.
83.
83.
ChainGun112
#67: na az a LEGJOBB ötlet :D:D xD
82.
82.
Pukhi-zik
#89: "Álmodozhatsz te vasemberes, meg Aladdinos szönyegen repülös játékról, "

nem kell, h HC game legyen.. és tovabbra is siman megvalosithato. Egyebkent amig sima kontrollerre jönnek jo gammak, nem is erdekel, hogy a K vagy M nem kap HC jatekot. Viszont az uj fajte megközelites/technologia miatt igenis figyelmet érdemel.

Lesz ami lesz belöle.

81.
81.
Pukhi-zik
#88: na neked is sikerült értelmeset kommentelned. Buszke lehet rád aki nevelt.



89:

Nem ertem, hogyan jön ide az, h csak akkor forradalmi a K, ha hardcore gamok mennek vele.

Szo nincs erröl. ÉS igen. Valoban casual cucc ez. ÉS??? Attol még nem koppintas. És most ez a vita tárgya, nem más, nem az, h Hc cucc e vagy sem..

Kevcered a szezont a fazonnal.



Miért hiszik azt a HCgamerek, hogy csak az a fasza, ami nekik szol??
80.
80.
bencsizy
Engem 2 játék érdekel a Move-hoz: The Sorcery és a The Fight: Lights Out. A Sorcery sztem egy komoly kis varázslós cucc lesz, sok ismerösöm tervezi beszerzését. Ha lesznek HC címek Move-hoz, akkor tuti, hogy beszerzek egyet! Márpedig az E3 konferencián elhangzott, hogy a "Core" játékosokat is támogatják majd!





#87: "3dben a test leolvasasa teljesen mas, mint 2dben lufikat pukkantgatni"

Pont ez az, hogy eddig a Nat... Kinect-töl lufipukkasztásos, meg ugri-bugris játékokon kívül semmi mást nem láttunk, melyhez hozzátenném, hogy a prezentáció se volt valódi, megrendezték az egészet.

Álmodozhatsz te vasemberes, meg Aladdinos szönyegen repülös játékról, az MS tojik rá, mert neki a sok Casual játékost kell meggyöznie arról, h bizony Kinect kell nekik, ha drága lesz akkor is meg kell venniük, mert csúcsszuper az egész..

Amcsiban a csapból is Kinect fog folyni és ott valszeg viszik is majd, mint a cukrot!





A HC játékosoknak:

Mindkét irányitó (legalábbis a Move biztosan) egy Nice To Have, és nem Have To Have eszköz.
79.
79.
klemid
#86: Istenem, hogy te mekkora nyomorég vagy. Nem tudom hány éves lehetsz, de agyi szinted az megált a 10-nél. És még te fanboykodsz le másokat...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...