Treyarch: a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Hiába tűnik nagyon ígéretesnek az új Medal of Honor, a Treyarch feldobta a labdát legutóbbi nyilatkozatában: a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty.
Hiába tűnik nagyon ígéretesnek az új Medal of Honor, a Treyarch feldobta a labdát legutóbbi nyilatkozatában: "a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty." A frencsájz kétségkívül már megérett a változtatásokra, a magabiztos szavak magától Josh Olintől, a csapat közösségi vezetőjétől érkeztek. A stúdió tisztában van azzal, hogy a konkurencia beerősített, de rámutatott arra, hogy háromfelé csoportosította meglévő emberi erőforrásait. Szerinte a játékok három "alapvető pillérre" építkeznek és ezek teljesítésével válhat sikeressé. Ezen pillérek a multiplayer, a co-op lehetőségek és a single player. A csapatot is úgy osztották fel, hogy mindhárom kritériumra kellőképpen oda tudjanak figyelni.


"Ez olyan, mintha három játékot fejlesztenénk egyszerre!" - nyilatkozta Olin. Nyilatkozatában kitért az Infinity Ward-féle botrányokra is, miszerint a kulcsemberek távoztak a sorozat megalkotó stúdióból és új csapatot hoztak létre Respawn néven.

"Az Infinity Ward helyzete sajnálatos, de nem hagyjuk, hogy elvonja a figyelmünket." - mondta.
33.
33.
SZIMAT3
mi lett a modern warfarések-kel????
32.
32.
CJgabor
sajnálom az IW-t mert kétségtelenül a legjobb codokat hozták össze de haa CoDBO-ban lezsnek szerverek akkor verni fogja az MW2-t. sajnos.
31.
31.
Mathia$
Szerintem is így van, ez lesz a legjobb.
30.
30.
aludttej
#19: Te mit akartál mondani? Mi az hogy csak az fps számít?
29.
29.
Game 0ver
29: Én tartom azt a véleményemet h a cod4-be csak az számit hogy kinek nagyobb az fps-e mert én is letöltöttem egy cfg-t(FPS növelő) egyböl jobban tudtam játszani szóval ennyi...
28.
28.
tomy88trance
#26: Már bocs,hogy beleszólok,de a Respawn már nem fog Cod-ot csinálni.. nincsenek is náluk a jogok , maximum az IW megmaradt embereiből fognak még egy codot kicsikarni,de szerintem az már nem lesz igazi.. ez a cod jónak ígérkezik, attól függetlenül,hogy a treyarch eddigi munkálatai a béka feneke alatti szintet jelentik. Egyébként a cod 4 a legjobb én is azt mondom, és aki azt mondja az fps számít,nagyon téved.. persze az is számít valamennyire,mint minden multis játékba, de itt se ezen van a hangsúly. Viszont Single terén az MW2-t nehéz lesz lepipálni , multiplayerbe meg egyedül az iwnet ,amit elrontottak,meg hogy az új pályákat pénzért adják .. pf.. acti.. A Medal of honor-ra is kíváncsi leszek.. bár eddig nem sokat tettek le az asztalra.. Ennek a Black Ops-nak meg adok egy esélyt ,mert az eddig látottak alapján már közelít a cod 4 színvonalához ,ami nagy szó azért.
27.
27.
TOMCAT 84HUN
a world at war bol sem találtam 3 honap alat egy használt példányt sem eladot hajdu biharban anyira jo lenne hogy senki sem akkarja eladni vagy nem tom a játékaim.hu-n kerestem
26.
26.
monster000
"a Black Ops lesz a legjobb Call of Duty" Aha, persze..
25.
25.
laca009
#24: már a codmw2-t is feltörték http://www.alteriw.net/ itt van a honlap meg lehet nézni teljesen sajátszerverük van amin lehet hostolni :D



amugy nem hiszem hogy pont a treyarch fog legjobb cod-ot csinálni... majd a respawn megmutatja mert ők fognak áttörést csinálni nemsokára:)
24.
24.
pyro
Majd ha a kezünkben lesz akk el lehet dönteni hogy melyik a legjobb
23.
23.
Csokolade
ha les zdedikált szerver és feltörik... na akkor lesz igéretes a gém
22.
22.
Beau
Ne igyunk előre a medve bőrére mert még megbánhatjuk.
21.
21.
Shotgun Blues
"Hiába tűnik nagyon ígéretesnek az új Medal of Honor"



A multiplayer beta katasztrófa, a single playerről pedig még nem láttunk semmit. Mi alapján tűnik ígéretesnek?
20.
20.
pjoco
Jó lesz! Tuti vétel!
19.
19.
Game 0ver
19: hát cod4-be ne haragudjál de abban csak az FPS számit...
18.
18.
aludttej
nem valószínű, hogy igy lesz de adok neki egy esélyt. Még mindig a cod4 a legjobb.
16.
16.
DarkKony
Az legalább tén, hogy nincs a CoD-nak kihívoja!:D (A Medal of Honor nem fogja mostanában megközelíteni a Call of Duty sorozatot :-) )
16.
16.
DarkKony
#17:javítom magam. tény xD
15.
15.
geri q
nekem az mw2 már future warfare mert az a szív verés érzékelő a fegyveren meg hogy az ak47-es össze vissza van exrázva WTF? meg a militia lázadó csoport, akkor hogy rákba van nekik hiper-szuper fegyverük??? meg a multiban csak egy bajom van a killstreak rewardsok... cod 4 nekem sokkal jobban bejött

reméljük ez jól... sikerül A Legjobban :D!!!
14.
14.
starfox
Az MW2 egy erős négyes volt single-ben, semmi több. Igaz kihívója se volt a piacon...Amikor Soap-pal, Ghost-tal meg a többiekkel kellett kommandózni az hozta a szintet, de a G.I. Joe-s részek kimondottan unalmasak és erőltetettek voltak sztem. Még az Infinity Wardtól is. A multi nagyon bejön, az teljesen le tud kötni. Igaz a CoD 4-el nem volt szerencsém multizni. A Treyarchban bízok m eddig nagyon jónak tűnik amit csinálnak! A korszakot is csipázom, vhogy az MGS3 ugrik be róla;) Azért kíváncsi leszek h mit találnak ki befejezésnek: kézigránáttal, dobócsillaggal, parittyával, esetleg egy lerágott csirkecombbal kell ledobni a főgonosztXD;D A új MoH eddig csak single-ben mozgat...És ráférne már egy új motor a CoDra, m már kezd szénné avulni.
13.
13.
DzsungelCsirke
#10: Ezt megértem, kell egy gyomor a helikopterről való ejtőernyős ugrás után métereseket a levegőben szaltózó majd végül egy rózsaszín tuktukon landoló főhős irányításához :D

12.
12.
OLLiE
ez a játék NAGYON ott lesz !!!
11.
11.
Slik
10.
10.
oppenheimer
#9: lecc... csaj vagy vagy buzi? bocsi, de ha egy csaj írkál iylet msn-en azzal nincs semmi gond, de itt már kicsit durva.
9.
9.
wildláma
#7: jó tény és való hogy szép lett, meg óriási területet kaptunk meg miegymás, de a sztori, a szereplők hangja, meg egyéb unreális ( ;D ) dolgok miatt nekem nem jön be.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...