Elindult a PlayStation Plus

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
A ma megjelent PS3- és PSP-frissítésekkel hivatalosan is elstartolt a PlayStation Plus, a PlayStation Network prémium, fizetős szolgáltatása.
A ma megjelent PS3- és PSP-frissítésekkel hivatalosan is elstartolt a PlayStation Plus, a PlayStation Network prémium, fizetős szolgáltatása.



A fizetős szolgáltatás exkluzív bétatesztelési lehetőségeket, egy órán keresztül játszható próbaverziókat, Store-os akciókat és néhány ingyenes játékot biztosít a felhasználóknak. Bár a PlayStation Plus alapvetően PS3-as szolgáltatás, a PS1-es klasszikus és a Minik a PSP-n is játszhatók lesznek - a közös account révén nyilván nem kell kétszer előfizetni.

A 3.40-es verziószámot viselő PS3-as és a 6.30-as PSP-s frissítés más extrákkal is kedveskedik a rajongóknak. A PS3-tulajdonosok képgalériája új funkciókkal bővült, így például a konzolon tárolt képeinket feltölthetjük a Facebookra és a Picasára, majd böngészhetünk közöttük és kommentálhatjuk őket. A PS3 új videószerkesztőt is kapott, a PlayStation Store tartalmát pedig ötcsillagos skálán értékelhetik a játékosok, valamint egy új energiatakarékos üzemmód is színesíti a felhozatalt. A PSP-s update a PlayStation Plus bevezetése mellett mappákba rendezi a kézikonzolos játékainkat: érdekesség, hogy a megszokott játékfajták mellett megjelent a PC Engine (ez a Turbografx japán neve) és a Neo Geo is, ami azt jelentheti, hogy hamarosan a két megboldogult platform klasszikusai is tiszteletüket teszik a PSP-n.
5.
5.
Motig
ok most kezdtem el gondolkodni egy psp vásárlásán!(neo geo.. ohhh istenem!)
4.
4.
gogolbordello2
3.
3.
unchartedgodofwar
Na, erre kíváncsi leszek!





NECROSMOKE: asszem 40 font.
2.
2.
zoli12i
1.
1.
Sony18
"valamint egy új energiatakarékos üzemmód is színesíti a felhozatalt"

és mi lenne az ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...