Jön a Metro 2034, ismét 3D támogatással

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Dimitrij Glukovsky második bestsellerjéből is készül játékadaptáció, amely a kitűnő Metro 2033 egyenesági folytatása lesz, mutánsokkal és moszkvai metróval.
Dimitrij Glukovsky második bestsellerjéből is készül játékadaptáció, amely a kitűnő Metro 2033 egyenesági folytatása lesz, mutánsokkal és moszkvai metrójáratokkal. Az év elején unikum-shooternek számító poszt-apokaliptikus játék izgalmas órákat szerzett a keleti FPS-ek rajongóinak, s mivel az alapul szolgáló regénynek is készült folytatása, amely egyébként tavaly Oroszországban a legtöbbet eladott kötet volt, így a játék is újabb fejezettel bővül.

A THQ fejese, Danny Bilson hintette el a konkrétumokat, miszerint a Metro 2034 lesz azon négy játék egyike, amely a a 3D-s technológiát használja, beleértve az alapjátékot is. A továbbiak a De Blob 2: The Underground és a Saint's Row Nintendo 3DS változata.


"Megmutattuk milyen a Metro 2033 3D-ben, a Nvidia jóvoltából egyike a legfontosabb prezentációs termékeknek. (...) Természetesen a folytatás, a Metro 2034 is rendelkezni fog 3D támogatással. Sőt, közben a legalacsonyabban tartjuk a fejlesztési költségeket is,  a kijevi stúdió alighanem a legalacsonyabb költségű központ a világon. Ezek a játékok hihetetlenül elgondolkodtatóak.

"Vannak, akik szerint zavarba kéne lennünk, egy olyan piacon, ahol a vásárlók közül csak egy százalék rendelkezik 3D képes tévével. - tette hozzá Bison. De van itt nekünk egy nagyszerű játék, plusz a marketing - alacsony kockázattal, magas színvonalon, ahogy a piac növekszik, mi már képben leszünk."

Egyébként az elődhöz, a Metro 2033-hoz a "nagyon közeli jövőben" érkezik az első DLC, amely a sokat mondó Ranger módot adja hozzá az alapjátékhoz, plusz pár új remek fegyvert és új acsikat is. A folytatás friss, ropogós médiaanyagaira egyelőre várnunk kell még.
11.
11.
Beau
Valaki olvasta a könyveket? Mert azon gondolkozom hogy megszerzem.

De sehol sem találom ha valaki tudja hogy honnan tudnám megrendelni az írjon privátban.
10.
10.
Stranger
Kíváncsi vagyok, vajon kitalálnak egy érdekes történetet v. csak öldd a szörnyeket tipusú folytatás lesz?
9.
9.
Dcrysis02
#6: Már nagyon régen írták ezt a twitteren. Azóta semmi.
8.
8.
shooter1234
A metro 2033 nálam szaggatott, hála a gyenge konfigomnak. De nembaj 2034 -ig még fejlődni fog :)
7.
7.
Slik
#6: "Egyébként az elődhöz, a Metro 2033-hoz a "nagyon közeli jövőben" érkezik az első DLC" ezek szerint nem kell sokat várni :)
6.
6.
Dcrysis02
Imádom a játékot, de még mindig nem jött ki az ígért DLC!! :((
4.
4.
Slik
addigra meg lesz a tv is hozzá :)
3.
3.
K2 The Highest
Jöjjön csak. Várjuk szeretettel:)
1.
1.
oppenheimer
én imádom a metro 2033-at. nem valami ilyesztő, de a hangulata nagyon ottvan. és a látványvilág is elég jó ahoz képest hogy szinte végig a föld alatt vagyunk
1.
1.
falselight
helyes, jöhet. de a fejlesztési költségeket azért ne tartsák túl alacsonyan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...