Jövőre jöhet az új Tomb Raider

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 1.
  • Pletyka
Link másolása
A Eurogamer meg nem nevezett forrásra hivatkozva állítja, hogy a Crystal Dinamics már letudta a Lara Croft játék munkálatainak nagy részét, és ráálltak az új Tomb Raiderre.
A Eurogamer meg nem nevezett forrásra hivatkozva állítja, hogy a Crystal Dinamics már letudta a Lara Croft játék munkálatainak nagy részét, és ráálltak az új Tomb Raiderre.

Ugrás a galériához

Joel Boucquemont, a csapat volt dizájnere éppen a napokban töltött fel néhány Tomb Raider koncepciós rajzot a honlapjára, ismeretlen forrásunk szerint közülük nem egy az új fejlesztéshez is kapcsolódik. A rejtélyes kolléga szerint az új Tomb Raider PC-re, PS3-ra és X360-ra készül, és várhatóan jövő karácsonykor kerülhet boltokba.

Egyéb részleteket viszont nem árult el, illetve a korábbi híreszteléseket sem erősítette meg az új projekttel kapcsolatban. Korábban azt pletykálták, hogy az új Tomb Raider multiplayer móddal érkezik majd, s amolyan reboot epizód lesz, megfiatalodott és vélhetően még szebb Larával. Croft kisasszony rajongói legközelebb a Lara Croft and the Guaridan of Light című játékban találkozhatnak a szexi régésznővel.

5.
5.
klever
Horroral ne is próbálkozzanak.A Silent Hill 2 verhetetlen.Kérem vissza TR2-3-4 stílust.
4.
4.
JcGross
Dehogy is! Ez az izometrikus, sort of Ultimate Alliancos multis gyökérség lesz a kövi rész ami szerintem a mélypont lesz. De ki tudja, lehet az az utáni még rosszabb lesz.
3.
3.
Optimus Prime
#2: lehetne Left4Dead cross-over is. Beállhatna negyediknek Francis, Zoey és Louis mellé. Hisz neki is végtelen muníciója van pisztolyaihoz. :D
2.
2.
geri q
#1: jah de már nagyon régiek...

multiplayer nah ez nekem új, én azt hallottam hogy horror/túlélő játék lesz mert a hajója lerobbant egy sziget közelébe
1.
1.
Robbie17
Ez a 3 kép amúgy fanart.........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...