Fejlesztők mesélnek a Mafia 2 világáról

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 2.
  • Videó
Link másolása
A 2K Games cseh divíziója minden eddiginél autentikusabb nagyvárost álmodott meg, az ötvenes évek nyüzsgő forgataga és az alvilág kéz a kézben jár.
A 2K Games cseh divíziója minden eddiginél autentikusabb nagyvárost álmodott meg, az ötvenes évek nyüzsgő forgataga és az alvilág kéz a kézben jár. Empire City jelenlegi képének megfestését több ezer, kutatással eltöltött munkaóra előzte meg. A készítők minden részletre odafigyeltek, hogy ne csak egy statikus, élettelen metropoliszt alkossanak meg, hanem a buzgó kultúra is jelen legyen. Olyan méltán híres gengszterfilmek ihlették a Mafia 2-t, mint a Nagymenők, vagy a Casino, így az olasz bűnözői családok mindennapi, rivalizálással teli életmódjának visszaadása nem csak álom. Hangulat szempontjából a játék élre tör és az augusztusi megjelenésig is csak pár hét van hátra.


21.
21.
Macifasz
#10: Azért ha nagyon várnád, nem akadnál fenn a grafikai dolgokon. Tény, hogy van benne igazság, de hogy emiatt csalódj meg sajnálkoz, az nem éppen a nagyonvárommárigenakarom kategória egy ága. Én magasból telibeszarnám azt is, hogy ha úgy nézne ki, mint az első rész. Csak jöjjön már!!!!
20.
20.
Tyrael
Szerintem gyanúsan év játéka lesz
19.
19.
mnmn1
Úristen ez egy másik must-have talán mostanában túl sokszor kell leírnom a must-havet XD
18.
18.
XDannyL
:)

A GTA4-ben és a Ballad of GayTony-ban is leszerelt katonákat irányíthatunk és most a Mafia2-ben is így lesz. :)



Azt nem tudja valaki, hogy pontosan melyik időben is játszódik a Mafia2? Lesz "iker torony"?
17.
17.
abydos
galmat: Ha valaki igazán vár valamit, pont a grafika lesz a legutolsó ami érdekelni fogja. Úgy érzem, egy grafikai huszár vagy, és azok általában csak "várják" a játékot (majd 1 óra múlva törlik a gépükről vagy 2 óra után csíttel végigrohannak) és azt mondják csalódás. Aki VÁRJA a játékot, nem foglalkozik a grafikával, hanem a nála sokkal fontosabb HANGULATTAL foglalkozik. Továbbá rohan a boltba megvenni, mert VÁRJA és nem "várja", mert szép volt régen a grafikája. De tudod, ha ez nem rád tartozik, ne vedd magadra és elintéztük. Miért kell két kommentben bizonygatni valamit, ha már az elsőben azt mondtad, nem érdekel mit mondok?
16.
16.
Szajolihoher
#15: valóban jobban néz ki mint a gta 4,de várjuk ki a végét azért:)
15.
15.
gamerplayer
a GTA verő mafia visszatért!
13.
13.
MatNob
#10 + #11Bizonygat! És bizonygat!!! Hát lol.

Amúgy meg jó lesz ez, várjuk. És tetszik, hogy csepegtetik az infókat.
12.
12.
Netsu
#7: Istenem,ez a zene még mindig megrenget! Emlékszem,anno perceket töltöttem el csak a főmenüben,és hallgattam ezt a remekművet.Hihetetlen mennyire tükrözi az elkeseredettséget,ami végig jelen van az egész játékban.
11.
11.
galmat
#7: Az egyet többször végig játszottam, egyik kedvenc játék. Igen fiam, vszinűleg nem várom a játékot...

10.
10.
galmat
#7: Te orbitális nagy baromságot beszélsz már ne haragudj! Ismersz, vagy mi? Nem fogom bizonygatni neked, hogy várom a játékot, mert abszolút nem érdekel, de nekem ne szólogassál be légy szíves anélkül, hogy bármit tudnál rólam. Köszönöm.
9.
9.
SL89
#2: Abban egyet erthetunk hogy az elso videokban szebnek tunt a grafika az akori jatekok mellett.De ettol fuggetlenul csodalatos a latvanyvilag es enyhe tulzasal mondhatom h a fel karom oda adnam ha most jatszhatnek rajta,bar ugy eleg nehezkesen menne a jatszas.Meg anyit h az elso resze egy mestermu volt es ha a masodik resz csak fele olyan jora sikeredik akkor is az ev jateka lesz,szerintem.Miota kiderult h lesz folytatas azota varom,enyire csak az AC2-ot vartam meg,de talan ezt megjobban.A mafia 2 szerintem tuti siker lesz.
8.
8.
Beau
Hú pont most néztem meg a Nagymenőket. Hatalmas film.
7.
7.
abydos
#2: Ha igazán várnád, akkor nem sajnálkoznál a grafikán, ha így néz ne ki már akkor is újjonganál. http://www.youtube.com/watch?v=K9DGk8m5lRo


Te NEM várod a játékot, velem és több millió társammal ellentétben, akik rengeteg éve a folytatást várjuk!
6.
6.
zoli12i
Húúúh lesz tél !!!! :D

De ez a 50-s évek még mindig zavar........ :-(
4.
4.
JcGross
Tetszik, nagyon tetszik...
3.
3.
zoenn
#1: Az már annyira alap, hogy meg sem kell említenem. :D
2.
2.
galmat
Na ez az a játék, ami mintha hónapról hónapra rondábbnak tűnne. Ne értsetek félre, nem csúnya, de mintha 1 éve élesebb, szebb lett volna. Mostanra teljesen átlagos konzoljáték grafikának tűnik. Kicsit sajnálom a dolgot, mert nagyon várom.
1.
1.
gogolbordello2
Azért a megihlető filmek között ott van a Keresztapa is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...