Törölték a Project Offsetet

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 2.
  • Gyászhír
Link másolása
Bár látványos fantasy akciójátéknak készült. az elhúzódó fejlesztési időnek meg is lett a böjtje: a Project Offset már nem élheti meg a boltokba kerülést.
Bár látványos fantasy akciójátéknak készült. az elhúzódó fejlesztési időnek meg is lett a böjtje: a Project Offset már nem élheti meg a boltokba kerülést. Legutoljára az Intel állt a néhai S2 Games mögé, a játék alatt dübörgő grafikus motorral prezentálták új processzorainak számítási képességeit. A tavalyi GDC óta nem is hallottunk felőle, valamint tényleges játékmeneti videók sem láttak napvilágot. Az Intel nyilatkozata szerint a készítők már más munkaterületen dolgoznak a cégen belül, míg az alapítótagok a Fractiv LLC-nél tengődnek tovább. Reméljük egy sokkal életképesebb project alatt.

Ugrás a galériához

Pontosan öt éve jelentették be a játékot, egy belső nézetes RPG-ként, varázslóként, harcosként, avagy íjászokként állhattunk volna hadrendbe, a Heroes of Newerth készülte miatt a fejlesztők korábban bejelentett címe háttérbe szorult, most pedig már hivatalos, hogy soha nem készül el. Kár érte.
4.
4.
hopcsiri
Durva jó! Ezt vártam a legjobban évek óta. Hát nincs élet az Enclave után?
3.
3.
adikas
Még nem is hallotam róla,hát úgytűnik sajnos már nem is fogok.

Ui:Nem idetartozik de most jut eszembe akartam már régebb óta kérdezni valaki nem tudja van olyan jáék ami hasonlít nagyon a Dark Messiah-ra?
2.
2.
dareal
suxxxx, de erre lehetett számítani. sajnos. remélem, hogy az infinity: quest for earth nem jut erre a sorra.
1.
1.
Dcrysis02
Kár érte. Mikor Dareal linkelte a cuccot, majd leesett az állam. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...