Gran Turismo 5 a Top Gear tesztpályáján

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 2.
  • Videó
Link másolása
A BBC méltán nagyszerű autósmagazinja a hazai televíziónézők körében sem ismeretlen. Lássuk hogyan teljesít a GT5 a műsorból ismerős tesztpályán.
A BBC méltán nagyszerű autósmagazinja a hazai televíziónézők körében sem ismeretlen. Lássuk hogyan teljesít a GT5 a műsorból ismerős tesztpályán. A Top Gear itthon Csúcsmodellek néven futott a kereskedelmi televíziókban, a Sony november másodikán boltokba kerülő alapvetésében is helyet kapott az ikonikus aszfaltcsík. Tényleg félelmetes az élethűség, mind a magazin, mind a GT őrültek nyeregben, urambocsá' cockpitben érezhetik magukat.


A Gran Turismo 5 és a Top Gear sorozat készítői szoros kapcsolatot táplálnak egymással. A Polyphony Digital több technikai kérdésben kikérték a dokumentumfilm-sorozat atyjainak véleményét - nem is csoda: nem mindenkinek adatik meg hétről-hétre, hogy a legbrutálisabb csúcsverdákat széthajthassák. 
9.
9.
sleepy
elmegy de nagy újdonságot nem mutat sztem.
8.
8.
HomoLudens
#5: Ez csak a leg gyengébb MI közepes és erős fokozaton a te stílusodhoz igazodó tanuló MI -lessz benne. Nem csak idálí íven végig húzott autók
7.
7.
XDannyL
DE JÓÓÓ

Na ezek után biztos megveszem a GT5-öt! Ez a Top Gear egy baromi jó sorozat, mindigis arra vágytam, hogy végigmehessek azon a tesztpályán :P
5.
5.
benõmenõ
Ahogy elnézem az ellenfelek még mindig csak követik az ideális ívet, tudomást sem véve a játékosról =(
4.
4.
F.Dani
#3: Mármint nagyon JÓ játék
3.
3.
F.Dani
Nagyon játék lesz szerintem, kár hogy nincs PS3-mam.

Egyébként ha a Chevrolet Lacetti benne lesz az is jó a Liana helyett :)
2.
2.
Torque
A Suzuki Liana nincs benne, anélkül meg nem az igazi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...