Fejlesztők nyilatkoznak a nextgen játékokról

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 7.
  • Érdekesség
Link másolása
A játékvilág jeles megformálói válaszolnak arra a kérdésre, hogy "mit jelent számodra a következő generációs játék?". Érdekes reakciók születtek.
A játékvilág jeles megformálói válaszolnak arra a kérdésre, hogy "mit jelent számodra a következő generációs játék?". Érdekes reakciók születtek. A TheBitBag.com az elmúlt két év alatt számtalan fejlesztők interjúvolt meg, és szinte mindegyiküknek feltette a fenti kérdést. Lássuk, miként ütötték le a labdát az ismerős arcok.

"Ez lehet a vége a CPU-k és a GPU-k közti különbségeknek."
Gabe Newell
Ügyvezető igazgató
Valve Software

"Nagyfelbontású, őrült fantáziával megáldott dolgok, amit a való életben nem tapasztalsz, de otthon, a nagyképernyős TV-d előtt igen."
Jonathan Knight
Executive Producer
EA

"Az emberek közelebb kerülnek egymáshoz."
Richard Ham
Vezető designer
Splash Damage

"Azok jönnek el, amelyekre az emberek nem számítanak."
Gordon Van Dyke
Producer
EA/DICE

"Mindenki, a következő generációban elindult a szép képek felé, törekednek a szép képek és a hollywoodi stílusú költségvetés felé, de az emberek elfelejtik a játékmenet lényegi magvát."
Kerry Ganofsky
Vezérigazgató/alapító
Hight Voltage Software

12.
12.
monster000
Kerry Ganofsky bemondta a frankót:D
10.
10.
gamerplayer
nem úgy tűnik, h sokat gondolkodtak a válaszon, főleg Gordon V.D. re gondolok

az én véleményem meg, h túlzásba viszik a vizuális és egyéb effekteket(mer ugyebár a mai gépek/konzolok megbirkóznak vele)...jó legyen szép felbontás, HD hangzás stb, de szürreális ne legyen, itt a szinekre gondolok, pl a cod4 mw2 stb szinte minden csillog még a kesztyüd is.
9.
9.
Optimus Prime
#5: Igen, ezek közül én is erre szavazok. Ez mond a legtöbbet.Nekem is wide monitorom, de csak azért mert LCD már másmilyen nincs is.
8.
8.
amd33
#4: Imádom a széles képernyőőőőt:D....
7.
7.
TEEBEEX360
#5:Hát igen.pontosan ahogy mondod.Az utolsó szöveg mindent elárul és jól látja a dolgokat.És tényleg tisztelet a kivételnek,de abból tényleg nagyon de nagyon ritka.

5.
5.
NinjaNorb
"Mindenki, a következő generációban elindult a szép képek felé, törekednek a szép képek és a hollywoodi stílusú költségvetés felé, de az emberek elfelejtik a játékmenet lényegi magvát."Ez mindent elárul...sajnos teljesen igaz tisztelet a kivételnek ami elég ritka:(
4.
4.
Sovereign
Én utálom a széles képernyőt azt felejtsék már el, semmi értelme annak a shzarnak.
3.
3.
filk
#1: csatlakozom. Ez ilyen ures beszed a semmirol.
2.
2.
Ebből látszik, hogy az EA azt gondolja, hogy mindenkinek van 21 millió féle konzolja, és min 5 Full HD TV-je otthon. Egyre több játék van, ahol már 4:3-as képarányt be se lehet állítani.
1.
1.
megalonagyix
hát ebből nem sokat tudtam meg :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...