Valószínűleg készül a Borderlands GOTY Edition

  • Írta: InGen
  • 2010. július 9.
  • Pletyka
Link másolása
Egyelőre még csak pletyka szinten tessék kezelni, mindenesetre az egyik külföldi bolt kínálatában feltűnt a Borderlands GOTY változatához járó könyvecske.
Egyelőre még csak pletyka szinten tessék kezelni, mindenesetre az egyik külföldi bolt kínálatában feltűnt a Borderlands GOTY változatához járó hivatalos strategy guide könyvecske.


Nagyon sok rajongó, akik ilyen-olyan indokok miatt nem tudtak hozzáférni kedvenc játékuk DLC-ihez már régóta kérik a fejlesztőktől a GOTY csomagolást, mely tartalmazná a The Zombie Island of Dr.Ned, a Mad Moxxi’s Underdome Riot, és a he Secret Armory of General Knoxx letölthető tartalmakat.

A Boderlandshez jelenleg is készül egy negyedik, egyelőre név nélküli DLC, a csomagolásban valószínűleg megtalálható lesz majd az is. Már ha tényleg készül.
8.
8.
laca009
5 a cod4 goty-ban nincs semmi csak más csomagolás.. meg patchek alapbol rajta vannak. de itt viszont dlc-k pénzbe kerülő tartalmak vannak hozzá teljessen más tészta
7.
7.
Mathia$
#2: nem, mert a 3. és a 4. dlc nincs meg :P valszeg a 4 dlc egy dvd-n lesz. Nagyon várom!
6.
6.
Oliver S96
pont valamelyik nap ötlöttem ki hogy be kéne szerezni a Borderlands-t, de akkor várok a GOTYra
4.
4.
IceColdKillah
Hát ja, remélem ez is olyan jó lesz mint a Knoxx. Sőt szerintem az lenne a gizda hogyha lenne benne 1 új kari + egy új jármű mondjuk egy motor! Vagy Mordecai tudna 2 db pisztolyt fogni a kezében!
3.
3.
mnmn1
én arra majd beruházok!!!
2.
2.
Slik
nem igaz :@ megvan a DLC DVD és a sima DVD is... most akkor hiába
1.
1.
p.balou
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...