Gran Turismo 5 - vizuális effektek trailer

  • Írta: InGen
  • 2010. július 9.
  • Videó
Link másolása
Az új előzetesben megcsodálhatjuk a napszak váltakozást, a füstöt, a port, a töréseket, és újfent megszámolhatjuk a napokat a megjelenésig.
Minden egyes bemutatóval, minden egyes előzetesel egyre jobb lesz a Gran Turismo 5. Szinte hihetetlen az a maximalizmus, amivel ez a játék készül.

Az új trailerben megcsodálhatjuk a napszak váltakozást, a füstöt, a port, a hatalmas ütközéseket, és levonhatjuk a következtetést: ehhez képest a Forza 3 maximum egy Mario Kart.

51.
51.
XDannyL
#50: A videóban gameplay jelenetek is vannak.

Ja és ami a "jó vagy rossz munka" idejét illeti, szerintem butaság.
50.
50.
Maci80
Azt nem értem hogy renderelt videók alapján hogy lehet megállapítani milyen lessz maga a játék?Mert egy demó után ok de ezután a videó után... na mindegy.Egyébként én semilyen extra dolgot nem láttam benne a napszak változáson kívül,ami kérdés hogy menetközben változik vagy pálya függő.Szóval neharagudj kedves cikkíró de ebből semilyen következtetést nem tudok levonni,hogy jobblessz vagy sem a Forzánál.Csak a GT mint márkanév és a Polophony mint fejlesztő csapat lehet garancia a minőségre.A fejlesztési idő már nem annyira.Jó munkához idő kell,de roszhoz meg mégtöbb!
49.
49.
Zseblámpina
#47: 15 éves a lelkem ,hagy rá!
48.
48.
klemid
#47: Elég szűk ezekszerint a látóköröd...
47.
47.
TEEBEEX360
#46:Talán te készítetted a gammát?Vagy már írták máshol.Mert én még sehol nem olvastam.
46.
46.
klemid
#45: Atól, hogy a hírben nem írják és ebben a videóban nem látjuk még van...
45.
45.
TEEBEEX360
#43:Hát sztem ide nincs leírva hogy lesz eső.Amit meg a videóban láttam törést az aztán oda baszós:DAhhoz képest hogy 6 éve fejlesztik elég ratyi a graffon kívül már bocs.És ne gyere azzal a szöveggel hogy "Azt hiszed a forza jobb"?Az is egy hulladék.Megvan és porosodik.Úgyhogy tudom miről beszélek.
44.
44.
Brundle
Nem tudom miek itt fikázni, még ki sem jött..Az meg hogy 6 évig fejlesztették ,abból mi csak profitálhatunk,mert végre nem egy összecsapott játékot kapunk. Szerintem inkább örülni kéne, ezzel a játékkal mindenki csak nyerhet.Én nem játszottam az első 4 résszel,de ezt biztos beszerzem.
43.
43.
racrac
#37: Őszintén szólva nem értem, miről beszélsz. Lesz benne eső, nappal/éjszaka, törés. Nem szeretsz vagy nem tudsz olvasni?
42.
42.
XDannyL
De jóóó. Végre egy megnyugtató mondat: "ehhez képest a Forza 3 maximum egy Mario Kart."

Nekem megvan a Forza 3 és szerintem nagyon jó kis játék, de ha ez Mario Kart a GT5-höz képest, akkor az egy nagyon-nagyon jó játék lesz :)
41.
41.
klemid
Szerintem a játékélményt nem akarják elrontani azzal, hogy egy kis kocc után ketészakad az autó és kezdheted előröl a versenyt.
40.
40.
lacafax
A Forza 3 mint Mario Kart? Na azért ne túlozzunk. Kormánnyal egy "csak" HD-s plazmán is eléggé odavág. Minden tiszteletem a cikk írójáé, de azért ne húzzuk le a konkurenciát, főleg mert ezek csak videók.
39.
39.
Sir-Vival
Szerintem a kritikával várjuk meg a játékot - lehet, hogy nem lesz tökéletes... De mindent lehet kritizálni, a kérdés az, hogy érdemes-e. Mert ha ez lesz a legjobb, ha megint olyat mutat, olyat ad, ami MÉG nem volt - akkor csak jobbat készíteni érdemes, szidni nem...
37.
37.
TEEBEEX360
Nem kötekedni szeretnék de tényleg, csak már rohadtul unalmas.Mégpedig az ahogy ezt a játékot istenítik.Tényleg nem rossz de ez hol szimulátor?Esik benne az eső,esik a hó,vagy ködös idő,törés??Jaaaa hogy ezek nincsenek.Akkor sztem ez már nem szimulátor.Attól hogy szép,és a fizikája jó attól még sehol sincs a szimulátorhoz.Sztem.Ezért nem teccik a forza se.Csak napsütötte pálya.Bezzeg egy PGR 4-ben volt időjárás változás.Na az volt a hangulatos game.
36.
36.
Zseblámpina
Na akkor még kellene 6 év és akkor rendbe lenne a poreffect meg a törés... Na majd GT6-ban már ezek is rendbe lesznek ,kb 2020-ban! :)
35.
35.
racrac
#33: Nekem egy problémám van azzal kapcsolatban, amit írtál: Én nem kezdtem el összehasonlítani a GT5-öt KONKRÉTAN más játékkal, és nem kezdtem el szidni se a forzát, se a többit... Engem az nem érdekel, ki hány milliót ölt bele, a lényeg a látvány. Persze könnyű mondani, hogy "Ha az FM3 eddig készült volna, hidd el az se maradna le semmivel. " Akkor miért nem fektettek bele több energiát/időt? Ja, ha nincs elég pénz fejlesztésre, akkor az egyéni szoc. probléma. Ezért (is) lesz verhetetlen a GT5.
33.
33.
megalonagyix
32#6 éve csinálják, még mindig nem jött ki. Talán addigra kijön a FM4 is, a csávók a kiadónál meg jót fognak nevetni hogy ez még mindig nem jött ki. Ha már a program írásnál tartunk, szerinted hány milliókat öltek már bele? Ha az FM3 eddig készült volna, hidd el az se maradna le semmivel.
32.
32.
racrac
#30: A látvány mellett még egy dolog megfoghatja a játékosokat. Nagyon jó vezetni, mindig is jó volt és mindig is jó lesz! Nem tudok sok hasonló játékot mondani, ahol szinte csak kipróbálod, milyen vezetni az adott játékot, és máris a magadénak érzed. :) Persze szidhatod a játékot, ahogy belefér, hogy ez nem szép, meg az nem szép, viszont egy-két apróságot ne felejts el: 1.: évekig készült a játék, biztos lehetsz benne, hogy nem véletlenül. 2.: a világ legjobb szimulátora lesz, talán szintén nem véletlenül. 3.: Én lennék a legboldogabb, ha most azonnal írnál egy ennél jobb programot, mert ugye fikázni könnyű, és az a legjobb benne, hogy semmi valóságalapja nincs, csak egyesek nagyon unatkoznak... Szólj, ha megírtad a progit, szívesen lefikázom :)
31.
31.
F.Dani
#22: Bocs hogy ilyen ellenszenves vagyok de egy szimulátorban kit érdekel a nitró????????????????????????
30.
30.
gamezz
hát a npaszak váltakozás széplesz meg minden, de hogy maximalizmus az itt nincs az biztos, a porzás pont olyan mint a nascar 2001-ben vagy még annál is rosszab, guminyomot magaután huzni még mindig sehol azok a borulások meg inkább hadjuk olyan mint ha két doboz ütközne nevetséges hogy ezek a dolgok ennyi év után még mindig sehol és úgy látszik a játékosoknak sincs igénye egy jó porzásra vagy valúsághű gumi nyomot magukután hagyni, ez nem maximalizmus hanem igénytelenség, + a fizikára még gyúrni kéne, mert akadnak problémák rendesen, jó lenne már hogy ha a többség reláisan látná a dolgokat és nem írna sületlenségeket meg ez az istenítés hol van ez attól én szeretném a legjobban ha ez tényleg über lenne de ez eddig kúrvára nem az csak a legszebb grafika semmi több :/
29.
29.
NECROSMOKE
#19: Ennek a rivalisa akar lenni csak doboz(xbox) xcluziv
28.
28.
NECROSMOKE
#22: Sztm.igen mint a4ben is volt.

Amugy faja gem nagyon varom!!!
27.
27.
X360_FaNbOy
Ez nem rossz..majd valahol ki probálom...bár itt nem sok alkatrész szakad le a járművekről...

26.
26.
K2 The Highest
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...