Deep Black - vízalatti háború orosz gondozásban

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A 505 Games bemutatta "új" külső nézetű lövöldéjét, a Deep Blacket. Az anyag fő érdekessége, hogy jórészt víz alatt játszódik, de egy-két lépegető még így is elfért benne.
A 505 Games bemutatta "új" külső nézetű lövöldéjét, a Deep Blacket. Az anyag fő érdekessége, hogy jórészt víz alatt játszódik, de egy-két lépegető még így is elfért benne.

Az orosz Biart már 2007-ben bemutatta a TPS-t, akkor még Underwater Wars címmel. Azóta jócskán átalakult a játék, már ami a külsőt illeti, de ezen nincs mit csodálni, hiszen eltelt már pár év és a fejlesztés sem PC-re és Xbox 360-ra, hanem PS3-ra és Xbox 360-ra folyik.

A vízalatti események révén a játék jócskán elüt majd a korábbi lövöldéktől, erre a Deep Black ígéretes fizikája is rátesz majd egy lapáttal. Az akciót komplex történettel fűszerezik meg a készítők, az annyira ígért bio-terrorra a jövő év elején kerülhet sor. Íme, egy kis összehasonlítás a játék egy korai és a jelenlegi verziójáról:

Ilyen volt:

Ilyen lett:

48.
48.
bitbandita
#46: és csak még egy gondolat, ill. kettő: én nem akarok igazságot tenni, nem is tudom miért kommenteltem, ez az egész pc vs. konzol meddő vita, és nem ezt akartam erősíteni a hsz-emmel. Ha te jót játszol a konzolon: ez a lényeg.

A másik: ha nem értetted az ucsó pár mondatot, arról még annyit (azon kívül amit már leírtam), hogy lehet, hogy azért nem vágod mit írtam, mert akkor még túl fiatal-, esetleg meg se voltál. :P
47.
47.
bitbandita
#46: "Mi alapján mondod hogy a Dragon Age egy hulladék konzolra???-_- "

Olvasd el pl. a DA tesztjét a Gamekapocson, nem akarok belemenni, mert abból nagyon hosszú hsz. lenne, de röviden: a harc, harcolni teljesen más. Jó, az npc-kel való duma, a játékmenet az ua. kb. De ha szerinted nem így van, az csak azt bizonyítja, hogy rpg-kben nem vagy nagyon tapasztalt (és ezt nem kötekedésből, vagy bántásból mondom). A végét meg lehet, hogy eltúloztam kicsit, viszont nem én mentem vissza a középkorba az "...ezerszer jobb játékok voltak..." kijelentéssel.

Na jó, indul a Spanyol-Holland, győzzön a jobbik! Már csak azért is a Hollandokra fogadtam....
46.
46.
Dezsee
#44:Mi alapján mondod hogy a Dragon Age egy hulladék konzolra???-_- És 100szor jobban szeretek konzolon játszani vele mint pc-n.Szóval ilyen megjegyzéseket ne tegyünk.Ezt az utolsó pár mondatot meg teljesen nem értem,ennyi erővel mennyünk vissza a középkorba...
45.
45.
bitbandita
#44: ja ez lemaradt, a #43-ra ment. Békével.
44.
44.
bitbandita
"...ezerszer jobb játékok voltak vannak és lesznek is mint pc-re...."

már akinek... lehet, hogy van 1-2 olyan cím, ami hiányozhat egy csak pc-vel rendelkező embernek, de ez a kijelentés így nem igaz. Amik nekem fontosak, azok mind megjelentek pc-re is, sőt, nem 1-2 olyan cím van, ami meg pc-only (pl. Witcher, csak mert kedvenc, meg itt szemez velem a polcról, de mondok még párat ha akarsz). De pl. van olyan is ami konzolon egy hulladék (Dragon Age), pc-n pedig teljesen más élményt nyújt.

A végére a megcáfolhatatlan tényedről meg annyit, hogy ez is szubjektív: én pl leszarom a Gran Turismót, és nagy ívben fosok a Forza MS.-ra., most akkor mi van? Nyilván lenne konzolom, ha érdekelne, de kinek a pap, kinek a paplan, tudod. Dolgozó ember vagyok, bármikor megengedhetnék magamnak egy konzolt, nem egyszer volt, hogy bementem a boltba, hogy na most... aztán mégsem vettem meg. Tudod miért? Mert közben elgondolkoztam, hogy azért a max 2 címért nekem nem éri meg. Még 1x: NEKEM nem éri meg.

Ja és még egy: mindig is jobb játékok voltak...? Tényleg? Pl amikor Spektrumon már a Last Ninja, meg Neuromancer (bár ez utóbbit lehet Commodore-on toltam) szaladgált, akkor milyen nagy konzol címek is voltak? Tv tenisz? Lol...
43.
43.
X-Master
Gyerekek, azt kell csinálni, hogy két x360-at kell tartani. Egyik flashelt és a sima játékokkal játszol rajta, meg a másolt régi xboxosokkal (mert ugye ott a live is megszűnt, nincs értelme venni eredetit), plusz egy nem flasheltet multizni. Akinek van pénze eredeti játékra jobban jár ha vesz két boxot, így csak azokat a játékokat veszi meg eredetibe, amelyiknek jó a multija.



Két dologra azonban én is rájöttem az évek során:



Inkább legyen 10 eredeti, de szuper játékod, amikkel elvagy hónapokig, mint 120 másolt, aminek még a címére sem emlékszel. Zsákbamacskát pedig nem kell venni, hanem mint mondtam 2 boxot kell tartani, játékot letölteni, kiíírni, 120 Ft-ot megér, aztán ha tetszik meg kell venni. PC-n ugyanez, csak abból nem kell kettő.



A másik meg hogy lehet szidni a konzolokat, meg lehet isteníteni a pc-t, de azt be kell látni, hogy konzolon ezerszer jobb játékok voltak vannak és lesznek is mint pc-re, mivel az CÉLHARDVER. Aki meg csak a csúcs grafikára hajt, az szerintem azért teszi, mert még nem játszott soha olyan játékkal, ami igazán megfogta volna, mert igaz hogy azonos játék általában pc-n jobb, de a konzol exkluzív játékok (főleg amik csak egy bizonyos konzolra vannak) messze jobbak mint az átlag. A Nintendó rajongókat, főleg a DS-eseket évekig nem értettem, hogy hogy képesek milliószámra venni a DS-eket meg Wii-ket, amíg ki nem próbáltam az Altairs Chroniclest DS-re, igaz csak emulátoron. Hát mit ne mondjak, százszor jobb volt, mint a rendes PC-re való AC. Egyik nap meg a haveroknál Super Mario 64-et játszottunk. Leesett az állam hová jutott mario azóta a 2D-s egyszerű (maga korában szuper) SNES változat óta. A Super Mario Galax 2-t még elképzelni sem merem.A grafika számomra már évek óta nem jelent sokat. Persze van néhány kivétel, ahol csúcs a grafika és a hangulat is megvan: Call of Juarez, Crysis, az Oblivionról nem is beszélve.



A végére pedig egy megcáfolhatatlan tény: PC-n hol vannak olyan jó autós játékok mint a Gran Turismo vagy a Forza Motorsport sorozat?

42.
42.
Dezsee
#40:Illetve bocsánat,pontatlan voltam.Voltak olyan hírek hogy nem csak a cdből,hanem a metnésekböl is ki tudják olvasni hogy másolt játékról vannak e vagy sem.Ennek a megoldás pedig nem más mint egy egyszerű 512es memóriakártya,amire csinálsz egy profilt,és arra nem mentesz semmilyen másolt játékot.Ennyi a trükk.
41.
41.
Dezsee
#39:Azt hogy fel van e törve a ps3 nem tudom,mert nincs ps3mam szóval nem nagyon járok utána,arra emléxem hogy kb fél éve volt egy cikk hogy feltörték a ps3mat,azthiszem talán még itt is megjelent.
40.
40.
Dezsee
#38: Igenis lehet játszani kiütött xboxal mert az nem látják hogy ki van e ütve.Azt látják hogy másolt játék van e épp a gépben,szóval ha úgy mész fel livra hogy másolt játék van bent,akkor nyílván letíltanak,de ha úgy hogy eredeti,akkor semmi para sem lehet,mondom,így játszok gear of wart már kb 2-3 éve.De nyílván neked van igazad akkor.
39.
39.
szambotomi
#38: nem lehet a ps3-at feltörni, mert ahogy feltörnék, jönne is rá a firmware frissítés, meg nem is éri meg feltörni.
38.
38.
Tilla25
#17: Amúgy a PS3-as gépet ki lehet ütetni? Most ez vagy nekem újdonság vagy nem nézek fel eleget az oldalra. Szerintem nézél utána egy-két dolognak mert hiába játszol te eredeti játékal, attól még az xbox fel van törve és ez alapján fognak téged kitiltani. Ha ez nem igy van akkor megint én voltam elégé informált.
37.
37.
szambotomi
#36: és ha én úgy hívom h a végén ott van az elite? akkor attól neked lesz vmi bajod, vagy akárkinek?
36.
36.
Dezsee
#35: Nem vagyok az,csak butaságokat írsz.A konzolodat nem úgy hívják hogy xbox 360 elite.Nincs ráírva,vagy igen?Nemhinném,mert az enyémre sincs.Egyszerűen xbox 360.Az hogy elite pakkban vetted meg az más más tészta,de attól a neve még nem változik drága barátom.
35.
35.
szambotomi
#32: aranyos vagy h segítesz nekem, de téleg *-*
33.
33.
Dezsee
#32: De most erről ne kezdjünk el kérlek vitatkozni.Én leírtam a véleményem,amire egy csomó ember(szerintem hülyeséget)válaszolt.Ráadásul a felének még konzolja sincs.Kész.Ennyi.Hagyjuk már.Mindenki eldönti hogy neki mi a jobb,számítógép vagy konzol.Nekem van mind2ő,és én sokkal jobban szeretem a boxomat,ennyi,ezt leírtam.Kézcsók mindnekinek

33.
33.
Dezsee
#32: Jah meg fekete,bocs
32.
32.
Dezsee
#31:xbox 360 a neve.Az elite a pakk amiben lehet kapni.De te nyílván okosabb vagy.Amit ott kapsz pontosan ugyan azt tudja mint az arcade,vagy a pro,csak több benne a kiegészítő,meg a kábel.
31.
31.
szambotomi
#29: konzolfanboy vagy és ennyit nem tudsz megfejteni? -.-

xbox 360 elite...
30.
30.
Dezsee
Amúgy meg nem pont nekem írtam.Azt az üzenetet elég sok embernek írtam,és köztük voltál te is.Nem fogok mindenkinek külön-külön válaszolni.
29.
29.
Dezsee
#28: Én sajnos nem ismerek olyan konzolt ami X-el kezdődik és E-vel végződik.
28.
28.
szambotomi
#25: te biztos az emberek elméjébe látsz a kommentjein keresztül :O

de ki kell h ábrándítsalak, melléfogtál :) van konzolom és x-el kezdődik a neve, a vége megy egy E betűvel végződik. segítsek megfejteni? :)
27.
27.
Dezsee
#26:Nem,komolyan,érdekel hogy mért ne tenném.Lehet hogy xbox livera nem írnám fel,de itt mért ne?
26.
26.
ilor14
#25: semmi csak nem sokan tennék ezt de te tudod amúgy én nem mondtam semmit csak a véleményem
25.
25.
Dezsee
#23,24,22,21,20,19,18:Annyira okosak vagytok,csak épp konzolotok nincs.Kb 5-6 barátomnak van xboxa,pse,és egyiknek sincs semmi baja.Az hogy a fórumon mit írnak,az más dolog.Az a fórum konkrétan arra van hogy oda írd le ha problémád van.Nem azt mondtam hogy a konzolok halhatatlanok és törhetetlenek,csak azt hogy nem mindegyik romlik el ahogy itt a nagy okosok(akik max a media markba lattak konzolt)mondják.És én is szoktam eredeti játékot venni konzolra,nem is azt mondtam hogy aki azt vesz az egy hülye.Nem kell kiforgatni a szavaimat.Egyszerűen minden ember akinek nincs annyi fölös pénze hogy játékokra költse,az másolja a játékokat. Ezen kívül kedves Ilor 14,3 éve van kiütve a boxom és vígan játszok vele neten.Persze nem az másoltakkal,mert azokkal tényleg nem lehet,de az eredetiekkel lehet,és ezt tapasztalatból mondom.Másik:És akkor mivan hogy közzésteszem hogy ki van ütve a boxom?Jön a rendőrség vagy mi? most akkor asszem félek
24.
24.
ilor14
#22: elvagy tévedve már 3 hülye van...

énis eredetibe veszem a játékokat igaz nem sok van csak 8 de tovább elvagyok mintha lenne 100 és naponta mással játszok

és ha kivan üttettve akkor már nem lehet neten játszani szóval csá

amúgy meg jó hogy mindenkinek közzéteszed hogy kivan üttettve a konzolod!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...