14 perc a PlayStation Move társaságában

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 12.
  • Videó
Link másolása
A csaknem negyedórás bemutatóban olyan játékok mutatkoznak be működés közben, mint a The Shoot, Move Party és a KungFu Rider. Csak szubjektíven.
A csaknem negyedórás bemutatóban olyan játékok mutatkoznak be működés közben, mint a The Shoot, Move Party és a KungFu Rider. Csak szubjektíven. A PlayStation Move fagyi-kontrollerjével való hadonászás jó mókának ígérkezik, viszonylag pontosan követi mozdulatainkat a kamera, csupán a játékfelhozataltól lehetnek aggályaink. A legérdemesebb az a cím, amelyben egy irodai székkel körözhetünk Japán utcáin, unatkozó üzletemberek módjára. Sokadik mozgókép a Move-ról, a szeptember 15-i megjelenésig még jó pár prezentáció várható.

30.
30.
V1SoR
#29: Van rá olyan játék ahol ugrálni kell, meg van olyan is ahol nem.

http://www.youtube.com/watch?v=b9OBBY21n3w
29.
29.
Giga0509
Tessék,itt is ugrálni kell a TV előtt mint a Kinect-nél.Na most mi van PS fanboyok? :D már a Move se fog kelleni? :D
27.
27.
david512
engem annyira nem hoznak tüzbe ezek cuccok. nekem jó a kontroller. meg tényleg nincsenek jó gémek
26.
26.
K2 The Highest
Hát ez nekem nagyon nem adja....
24.
24.
X360_FaNbOy
De hát emberek...ott van, hogy ne higgyétek el...utána elmondtam, hogy mérges voltam és valamin ki kellett sütnöm magam..Jó. Értem én, hogy nem itt kellett volna.. Aztán szoktam én így beszélni??

Klemid : Köszi, hogy sajnálsz. Most egy kicsivel jobban vagyok..:)
24.
24.
X360_FaNbOy
De hát emberek...ott van, hogy ne higgyétek el...utána elmondtam, hogy mérges voltam és valamin ki kellett sütnöm magam..Jó. Értem én, hogy nem itt kellett volna.. Aztán szoktam én így beszélni??

Klemid : Köszi, hogy sajnálsz. Most egy kicsivel jobban vagyok..:)
23.
23.
mnmn1
#18: a kinect meg ps eye kópia



és flame war !
22.
22.
klemid
21.
21.
V1SoR
Ha veszek akkor sem ezekért a játékokért fogok. Lesznek rá komolyabb címek is, pl.: Resident Evil 5, Killzone 3, Heavy Rain, Heroes on the Move, SOCOM 4, LBP 2 stb.
20.
20.
X360_FaNbOy
#19: Ezt sajnos én sem tudom..muszáj volt...ideges vagyok valamiért de nagyon.persze nem itt kellene hangot adni neki..bocs.
19.
19.
Mortician
#18: Ennek most mi értelme volt?
18.
18.
X360_FaNbOy
#17: Ja..ennyi. A Kinect ezerszer jobb...ennyi. .... ez csak valami kis NONAME FOS..

nehogy elhidd..
17.
17.
naruto88
bárki mondhat bármit ez akkoris kb 90% wii
16.
16.
X360_FaNbOy
Nem az lényeg, hogy csillogjon-villogjon, meg legyen rajta 20 kamera. Hanem, hogy működjön és olcsón előállitható legyen...szerintem ezt akarták elérni a Sonynál..
15.
15.
klemid
#13: Lesz hozzá. :D Csak nekem nincs semmi bajom a kontroller kinézetével? Az a lényeg, hogy kényelmes legyen. :D
14.
14.
Shadowsomi
Hát ez elég ratyi... Semmi különleges nincs benne, ping pongozni asztalon kell, az élvezetesebb is, íjjal lőni szintén, remek kis egyesületek vannak ahol lehet, ez a gurulós baromság meg pff.... kifestő meg bakker 200 ft, vagy annyi se xD szerintem ez a kinect meg move elég hülyeség....
13.
13.
Adamknight
Miért nem építik bele az új mortal kombatba? XD Vagy valami hasonló játékot is rakjanak bele, mert így a kutya se fogja megvenni.
12.
12.
batyo85
Én elismerem ,hogy a move pontos meg minden ,de könyörgöm hogy nézhet ki valami ilyen szarúl.

Azért ha csinálnak valamit amiből sokat el akarnak adni ,akkor annak sokkal jobban kellene kinéznie mert ez igy elég nevetséges.

Bár valószínűleg a casual rétegnek szól és azoknak meg mindegy hogy néz ki a kontroller,de szerintem azok a játékosok már mind vettek wiit.Egy hardcore gamert meg nem tudok elképzelni a tv előtt ezzel a fagyival.
11.
11.
Hát ez elég szar, valami nagyon hiányzik még ebből...
10.
10.
ilor14
#9: vagyis ehhez ha 2-en játszunk, ha esetleg nem volt érthető
9.
9.
ilor14
szerintem a kinect jobb ahhoz hogy el legyünk főleg úgy hogy kell vagy 4 darab kontroller ha olyannal játszunk...
7.
7.
hakydakillah
Hát, még mindig nem tudott a Move és a Kinect lázba hozni. Igaz, hogy a Kinect drágább lesz, de gondoljatok bele, hogy van olyan Move-os játék, amihez 2kontroller is kell, szóval ha egy 4tagú család akar egyszerre játszani, akkor 8 darab Move-ra lesz szükség? A rajzolást meg miért nem gyerekekkel reklámozzák? Mert felnőtt fejjel semmi kedvem kifestőzni :-)

A szabadtéri játékoknak meg az a varázsa, hogy kint a friss levegőn vagyok a családdal, nem posvadok az LCD előtt. A mai generáció már így is alig akar kimenni játszani, csak a PC létezik nekik... Max partizáskor tudnám elképzelni, hülyülésnek jó lenne, de azért nem veszek egy tucat kontrollert.

7.
7.
gorgo2
5.
5.
Slik
ezek az alapjátékok nagyon bénák, mutathatnának valami igazi játékot irányítás közben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...