Gran Turismo 5 multiplayer részletek

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 12.
  • Hír
Link másolása
A hivatalos PlayStation Magazine a minap megszellőztette az első multiplayer részleteket a Polyphony Digital etalon-gyanús autószimulátorából.
A hivatalos PlayStation Magazine a minap megszellőztette az első multiplayer részleteket a Polyphony Digital etalon-gyanús autószimulátorából. A többjátékos módusz a My Lounge névre hallgat, erre az opcióra bökve juthatunk el a GT5 összes új online szolgáltatásához. A Community fület kiválasztva részletes statisztikákat vizslathatunk és a legutóbbi hírekről is tájékozódhatunk. Ugyanitt tarthatjuk a kapcsolatot levelek formájában barátainkkal, vagy a többi játékossal. Végigböngészhetjük barátaink teljesítményeit, nyilvános üzeneteit, offline vagy online módban való előrehaladásukat, egyszerű üzenetek formájában meginvitálhatjuk őket egy-egy kihívásra.
A My Lounge támogatja a voice chatet akár 32 játékossal is, és mi is indíthatunk versenyeket akár 16 játékost befogadva. A GT-TV VOD szolgáltatással közzétehetjük versenyvideóinkat, de mások által közzétett visszajátszások között is szemezgethetünk. Vélhetőleg minden nagyobb versenyt is online közvetíteni fogják.
8.
8.
gogolbordello2
#7: Ja a Shift-ben is halálra lökdösődnek,alig lehet végigmenni a pályán a többiek miatt
7.
7.
Sir-Vival
Érdekel az online verseny. De az embereket valahogy kordában kell tartani, hogy ne lökdösődjenek.

És a közösségeket is egyben kell tartani, motiválni kell valahogy, azért hogy együtt is maradjanak.

Remélem sikerül nekik.
6.
6.
Turekk
#3: Ha ezt három éve mondod, akkor is kiröhöglek, de így hogy kb mindent tudunk a játékról, számtalan kiállításon kipróbálható -megtettem-, ilyen előélettel (GT1-4) szerinted szar lesz? Tudom nem egy burnout, szóval nem neked való!
5.
5.
Kocsis92
#3: ez minden játéknál fennáll, de a prologue se volt fostos szar, annál rosszabb meg több mint biztos hogy nem lesz:D csak jobb:)
4.
4.
V1SoR
#1,2: Eredetileg úgy volt, hogy lesz benne ~350 autó, és csak később adják ki hozzá a többi autót, törést, változó időjárást, napszakokat stb. Most ezek mind benne lesznek az alapból.
3.
3.
Vikitiki
mindenki sztárolja aztán lehet egy fostos fos lessz :)
2.
2.
gamerplayer
#1: tudod h van a mondás: Jó munkához idő kell. A rosszhoz még több..

:D
1.
1.
bzsp
jó lesz az biztos :) ennyi idő után csak egy 10/10es játékot adhatnak ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...