Bejelentésre készül a Street Fighter IV producere

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Játékos szemszögből egyre kellemesebbnek tűnik a jövő heti Comic-Con: új Spore-bejelentés már biztosan lesz, és elvileg a Street Fighter IV producere is bemutat valamit.
Játékos szemszögből egyre kellemesebbnek tűnik a jövő heti Comic-Con: új Spore-bejelentés már biztosan lesz, és elvileg a Street Fighter IV producere is bemutat valamit.



Yoshinori Ono nem csak a Super Street Fighter IV-ről szóló kerekasztal-beszélgetésen vesz majd részt a Comic-Con falain belül, de a Twitteren megejtett bejegyzése alapján "reményei szerint végre beszélhet egy picit arról a projektről, amelyen oly régóta dolgozik." Hogy mi lehet az, még nem tudni, Ono kategórikusan cáfol minden feltételezést (igaz, erre sokat nem adunk a Jaffe-féle Twisted Metal-fiaskó után). A rajongók a Capcom vs. SNK crossover harmadik részéről kérdezgették a mestert, akinek saját bevallása szerint erre most nincs ideje, és a régóta pletykált új Darkstalkers kapcsán is csak annyit mondott, hogy egyszer meg akarja csinálni, hiszen az a sorozat az életműve. Tűkön ülve várjuk a jövő hetet!
3.
3.
szabovagyokk
aki keyboardon nyomja SF4-et pls megtudja mondani, hogy kell chargeolni? ezt az egyet nem tudom és emiatt nem tudok kombózni / játszani :S
2.
2.
Motig
#1: az teljesen más kategoria...



Darkstalkert most x360 ra meg pcre! ps3 ra is mehet de ott meg szerintem alapjérat lenne(mivel csak ps1re meg 2 re jelentek meg a régebbi részek) bár egyefene ha lesz mág egy pspre vagy dsre akkor jöhet az is! de min olyan legyen mint a DC-s rész!
1.
1.
oppenheimer
nem a comiconon mutatják be a doom 4et?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...