Késik a Ghost Recon: Future Soldier is

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 14.
  • Csúszás
Link másolása
Az Ubisoft szárnyra kapott miután bevételei 95 százalékkal növekedtek, sorozatosan halasztja nagyobb címeit, hogy jövőre se kelljen a fogukhoz verni a garast.
Az Ubisoft szárnyra kapott miután bevételei 95 százalékkal növekedtek, sorozatosan halasztja nagyobb címeit, hogy jövőre se kelljen a fogukhoz verni a garast. Ezúttal a Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldiert érte el csúszás, a tegnapi Driver: San Francisco után. Vajon tényleg ilyenek lesz a jövő hadviselése? Láthatatlan katonák és brutális high-tech eszközök? A korábbi híresztelésekkel ellentétben idén ezt már nem tudhatjuk meg, az Ubisoft Montreal játéka tehát nem lesz Kinect/Move nyitócím.

Ugrás a galériához

A korábban szárnyra kapott 2011. februári időpont sem fedi a valóságot, mivel az új Ghost Recon csak 2011. márciusában jeleneik meg. Ez furcsa, mivel az idei E3-on már eléggé kiforrott alfaverziót demóztak. Az Assassin's Creed: Brotherhood mellett marad még egyáltalán a franciáknak ütőkártyájuk a tárgyévre?
6.
6.
b8h10
Erre a játékra nemtudok mit mondani 1szerűen.Ez...durva.Imádom ezt a hájtekk témát meg a szkájvóker lajos ruházatot.A képek alapján naggyonnn durva lesz ami után képes lesz az ember akár beszólni a helyi rosszifúknak mer akkora löketet kap 1 menet után.Érdemes lesz malacpersely vágást tartani kamat-torral és áfa hurka töltéssel.csak jöjjön ki.
5.
5.
ilor14
azta ez a game olyan Krájsziszos! xD
4.
4.
gamerplayer
#2: nem ártana 1 brothers in arms teljes II.vh-t átfogó történettel

pár éve midnenki azért hisztizett h túl sok a wwii játék de msot a jelent/közeljövőt viszik túlzásba szerintem:D
2.
2.
christopher24
már csak új Rainbow Six kéne

de az nagyon!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...