Pár napon belül nagy Oddworld bejelentés várható

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Kezdődött minden nemrégiben egy rejtélyes Twitter-account felbukkanásával, aminek gazdája Abe Mudokon, az Oddworld játékok ikonikus alakja.
Kezdődött minden nemrégiben egy rejtélyes Twitter-account felbukkanásával, aminek gazdája Abe Mudokon, az Oddworld játékok ikonikus alakja. A barátságos és debil lény szórni kezdte csicsergését, amire egy csapásra figyelt fel a szaksajtó. Legutóbbi tweetjében nem átallotta azt állítani, hogy 48 órán belül hatalmas bejelentés várható.


Figyelembe véve azt, hogy a frencsájz immáron öt éve nem hallatott magáról,  eltekintve attól, hogy az eddig játékok gyűjteménye Steamre is érkezni fog, nem volt nehéz kitalálni, hogy a sorozat producere, Lorne Lanning min is ügyködött fél évtized alatt. Epekedve várunk egy teljes értékű folytatásra Abe-el, s a jelek szerint soha nem voltunk még ilyen közel a hivatalos megerősítéshez.

Függetlenül az igazságtól, megkérnék minden rajongót, hogy kövesse Abe Mudokont a Twitteren, hiszen bármelyik percben megérkezhet az isteni mannaként követelt bejelentés.

28.
28.
mnmn1


16 Jul 2010

JAW & Oddworld K.I.S.S.I.N.G.



http://www.jawltd.com/?p=546
27.
27.
adye
#26: Most hogy mondod, lehet ezt a 2D-3D-t variálni, lásd új Mortal Combat, egy olyan teknikai megoldással én bőven kibékülnék.
26.
26.
Razielhu
#25: egyetértek, a Munch's Oddysee volt az első 3D-s Oddworld game, és nekem nem igazán jött be. A 2D-s részek jobbak voltak. A Stranger's Wrath azért nem sorolható ebbe a 3D-2D vitába mert az inkább fps, minthogy tps platformer. Nagyszerű játék, de nincs köze Abe kalandjaihoz.

Viszont most így belegondolva, az se lenne baj, hogyha nem közvetlen Abe játék lenne, hanem egy új játék az Oddworld világban...
25.
25.
adye
#23: Nekem ennek kapcsán a fallout széria jutott eszembe, mikor tps-fps nézetre váltottak az izometrikusról. Mint mindenki jó magam is szkeptikusan álltam hozzá, de szerintem végül igenis jól sült el. Szóval ha úgy látják jónak, pakolják át nyugodtan 3D-be, de jómagam egy remake-nek örülnék =)
24.
24.
Oliver S96
23.
23.
hakydakillah
20,22 - szerintem nem vágjátok, hogy ez célzás volt tőle arra, hogy a cég már váltott 3d-re, és hogy elég kicsi az esély egy oldalnézetes Abe-re. Max akkor, ha egy remake-t kapunk... De várom, hogy mi lesz :-)
22.
22.
Razielhu
#19: ezek még xbox classicra voltak, az első a Stranger's Wrath 2005-ös, a második a Munch's Oddysee 2001-es...
21.
21.
X360_FaNbOy
Nekem csak az Exodus volt meg ps1 re.... na ott volt hangulat..annyit toltuk azt a játékot...a többihez nem volt szerencsém.

20.
20.
Oliver S96
#19: fail, ezek régi játékok, a Starger's 2005-ös, a másikat nemtom...
18.
18.
Oliver S96
tényleg lesz itt valami, az Oddworld honlapja is megújul :D (nézzétek meg)
17.
17.
daenath
#14: Remenykedjunk :) Erre a hirre elo is vettem az Abe Exodduss-t PS1-re , nosztalgiazok :D
16.
16.
Oliver S96
ezzazz! életem első játéka, remélem egy új rész lesz :D bár a régieknek is örülnék, a lényeg hogy ne csesszék el a 3D-vel, a 2D-s Abe játékok sokkal jobbak voltam mint a Stranger's meg a Munch's
15.
15.
Razielhu
#8: hatalmas játék, nagyon aranyos és kreatív is, néha még előveszem xbox classicot és bele-bele nézek ilyesféle gyöngyszemekbe :)
14.
14.
drat576
#13: én is inkább a megszokott 2D-s gondolkodtatós verzióra rakom a voksom, mint valami 3D-s akcióra, de nem hiszem hogy marad a 2D, viszont ettől még lehet, hogy az agyunkat is megtornáztatják
13.
13.
daenath
Nah ez 1 jo hir (ha igaz) mar 5 eve varok a folytatasra (es itt Abe kalandjaira gondolok nem Munch-re) Remelem 2D lesz mert az adta az Oddessy es Exodus feelingjet (meg ma is meg vannak PS1-en), a 3D nem igazan jott be nalam. Nos remelhetoleg hamarosan "Follow Me" es "Work" lesz :D :D
12.
12.
drat576
#11: mi köze lenne ennek egy RPG-hez?
11.
11.
Exanthematicus
ó gyermekkorom kedvence, ez is mutatja, örökzöld gamma.



remélem nem csinálnak belőle valami elrontott rpgt.
10.
10.
LiMiT
9: énis így voltam vele. Még nagyon kis kis kis koromban, amikor először próbáltam, akkor nem játszottam vele annyit, mivel nem értettem, de már akkor tetszett. Aztán néhány év múlva elővettem, és seperc alatt kitoltam. Azóta kb 50x megvolt :) Egyébként 2Dnek örülnék énis...vagy ilyen 2.5D féle valaminek :)
9.
9.
Brundle
Én nem bánnám azt sem ha ugyanúgy 2D-ben jönne. :) Szerintem nem voltak nehezek egyátalán,én elkezdtem és szinte egyből végigjátszottam.Szerintem ti is ha ma elkezdenétek,nem tünne nehéznek :)
8.
8.
Motig
#4: akkor ez a te játékod:

http://www.oddworld.com/stranger/ow_stranger_main.shtml
az a gáz hogy csak sima xre van és a x360 on nemfut... de ez is lesz majd pcre!
7.
7.
hakydakillah
Remélem nem egy letölthető remake, hanem egy teljes értékű PC, Xbox360 és PS3 játékot jelentenek be.



5. Hát igen, amilyen vicces, olyan nehéz volt. Annyi pofátlan hülyeséget lehetett benne csinálni, mint pl ez: :-D





http://www.youtube.com/watch?v=OCq1zaK4jBM&NR=1
6.
6.
AmreyP
Ez is olyan lesz mint az egy hete lévö NAGY CAPCOMOS bejelentés? :D

Mert akkor erröl se fogunk hallani....
5.
5.
adye
Óriási, hatalmas kedvencem a sorozat... De bevallom nektek még nem tudtam végig vinni se az Abe's Oddysee-t se az exodust. Nekem nagyon nehéz volt mind a kettő, pedig jó vagyok a gondolkodós játékokban.
4.
4.
X360_FaNbOy
Úristen, Úristen! PS1en egyik kedvenc játékom. Emlékszem hogy csak bámultuk az átvezetőket...hmmm mi lenne ha csinálnának egyet fps nézetből...vagy olyan mint a Batman AA. De ha oldal nézetes lesz is örülök neki...nagyon várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...