Leépítések a Red Dead Redemption fejlesztőinél

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 15.
  • Gyászhír
Bár meglepő, hogy éppen egy sikercím után bocsátanak el embereket egy csapattól, a Rockstar San Diego szerint teljesen szokványos okból került sor erre a lépésre.
Bár meglepő, hogy éppen egy sikercím után bocsátanak el embereket egy csapattól, a Rockstar San Diego szerint teljesen szokványos okból került sor erre a lépésre.A Red Dead Redemption egyértelműen az utóbbi hónapok egyik legjobb és legsikeresebb játéka volt, akkor mégis miért tettek lapátra 40 embert a játékot fejlesztő Rockstar San Diego-nál?

A Kotaku értesülései szerint ez a szám a csapat jelentős részét jelenti, s bár ezt a Rockstar nem erősítette meg, annyit elárultak: valóban elküldtek néhány embert, de erre azért volt a szükség, mert a fejlesztés előrehaladtával felvett újabb emberek mostanra - gy.k. a fejlesztés után - feleslegessé váltak. A csapatot újraszervezik, hogy az minél hatékonyabban dolgozhasson a cég következő projektjein - ja igen, Red Dead folytatást egyelőre ne várjunk, de DLC-k lesznek, 4 darab biztosan.
7.
Mathia$
#1: de egyelőre egy van és az is ingyenes, szal lehet a többi is az lesz :))#2,#6: miután kijött a Red Dead Revolver, elkezdték fejleszteni a nagyszerű folytatást. Nem volt elég ember, ezért felvettek jópár plusz munkást. Miután végeztek a játékkal az extra embereknek távozniuk kellett , mert feleslegessé váltak és vélhetően a szerződés is eddig kötötte őket.Harmadik RD szerintem 3-5 éven belül jön. Most remélem nem lesz 7 éves szünet.
6.
Exanthematicus
Persze, "feleslegessé váltak"...hagyjuk már, egy jó tervező sosem felesleges.
5.
vytros
#3: A legutóbbi DLC ingyen van, és bazi sok cucc van benne :D
4.
bzsp
picit kib.szás a fejlesztőkkel, de gondlom nem üres kézzel távoznak:)
3.
renato999
Még ha ingyen is lennének a DLC-k akkor se örülnék, hiszen nem bírom letölteni a coopos szarságot sem...
2.
CrisRedfield/one
kiadnak egy jó játékot utána meg elbocsátás ez faxa. Ki érti ezt???
1.
geri q
jah 4 DLC egyenként 800 misi point :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...