Megújítja James Bond jogsiját az Activision

Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy még ebben az évben kiadja az eredeti James Bond egy új játék változatát, Blood Stone alcímmel, három platformra.
Az Activision bejelentette, hogy még ebben az évben kiadja az eredeti James Bond egy új játék változatát.

Míg a filmszéria következő része az MGM filmkiadó pénzügyi gondjai miatt várat magára, a legendás név újjáéled a játékfejlesztő cég ígéretei szerint idén nyáron Xbox 360, Playstation 3 és PC platformokon.


"A James Bond 007: Blood Stone lenyűgöző világa el fogja ragadni a játékosokat, mint a Bond filmek általában, ez is összeesküvés-elméletre alapuló alaptörténettel rendelkezik, és itt is szükség lesz a gondolkodásra, de a legjobb ha valóban Bond helyébe képzeljük magunkat. " -mondta David Pokress, az Activision marketing vezetője.

"A játék erőssége elsősorban a változatos, többjátékos módok és a stratégiai játékmenetben rejlik, ami lehetővé teszi az Xbox 360, PS3 és PC játékosoknak hogy csapatban harcoljanak kémként vagy zsoldosként a megszokott James Bond filmek helyszínein."

Daniel Craig és Judi Dench visszatérnek eredeti szerepükben, míg a popsztár Joss Stone játsza a női főszerepet és természetesen a játék zenéje meg fog egyezni a legendás James Bond filmek betétdalával.

Az Activisionnek ez a második próbálkozása ebben a témában a James Bond jogainak megvásárlása óta, az előző, szintén lövöldözős Bond játékuk, a Quantum Of Solace elég rendesen leszerepelt. A Project Gotham és a Blur  játékokat készítő Bizarre Creations irányítja a Blood Stone fejlesztését, míg a Nintendo DS platformra készülő változat az n-Space kezei alól kerül ki.
24.
24.
Greyer
nekem bejött a Quantom of Solace. Baromi rövid volt, nem kötött le sokáig, de lehetett élvezni. Tudom, a harcrendszer sok játékra hajaz, de azért akkor se volt egy rossz játék
23.
23.
ZeWa
#19: Najó azóta tényleg fejlődött.

Tegnap fejeztem be a CoD 6-ot max grafikával és nem változtatok a véleményemen: ronda.
20.
20.
Mortician
19.
19.
Mortician
#10: Nem az alapja, az a Tech3 (Quake 3) Engine.
18.
18.
-T0ng-
Demon ki kell hogy javítsalak: Daniel Craig pont olyan eredeti James Bond, mint Sean Connery, és ezt Bond rajongóként mondom. A cikkben valószínűleg arra céloztak. hogy volt egy felvetés, miszerint Bond karakterét, egy brit szappanoperasztárról, név szerint Adam Croasdell-ről mintáznák.



Én nagyon várom, láttam a videót és a főcímdalt is hallottam, és azt kell mondjam, ott lesz a szeren. Csak jöjjön már....
17.
17.
demon68
az "eredeti James Bond" nem Daniel Craig! :)
15.
15.
iNKARNATE
Jöhetne valami értelmes mostmár, az Everything or Nothing volt a legjobb (A NES gondeye-t nemszemámolva) Pierce Brosnannel :)
14.
14.
gamerplayer
#11: nem ugy van azér az :)

nézzél csak nyugodtan utána esetleg pár HD vidit is megnézhetnél, az ujjab codok grafja szebb textura részletesebb stb..ráadásul egyik képen sincs élsimi. amit adtál
12.
12.
pjoco
#11: Hát azért évről évre szebb egy kicsit, de tényleg Cod2 motorja :D
10.
10.
K.G.
#9: Hát az alapja az, de hagyjuk....
9.
9.
ZeWa
#7: CoD2, de majdnem:)
8.
8.
KI4IDeM
Várom már hogy boxról szétszedjem a pc-seketxd
7.
7.
K.G.
Kint a trailer gametrailersen. Érdekes. Az Acti lassan leszállhatna a "CoD4engineről".
6.
6.
gamerplayer
most új játék új film is? vagy elvagyok tévedve
5.
5.
X360_FaNbOy
#4: na és egy csomó pénzt...

4.
4.
AmreyP
Quantum csendje elég gyenge volt(játékélmény,grafika)még mindig a régi 007:Nightfire a legjobb ami készült bondból. Szerintem rohadt jó játékot lehetne csináni belöle mert adottak szereplök,a történeteket is összelehetne cikk-cakkozni régi részekböl. Bízzanak rám egy csapatot majd én megcsinálom nektek fiúk :D
3.
3.
ZeWa
Utána néztem, köszi. Ahogy néztem többnyire azért TPS, és már van trailere is:) http://www.youtube.com/watch?v=SQ4A98FTQXY
2.
2.
X360_FaNbOy
1.
1.
ZeWa
Most akkor ez autós, vagy lövöldözős lesz?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...