Kalandjátékon dolgozik Hideo Kojima

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Hír
Link másolása
A Metal Gear Solid sorozat atyja egy merően más típusú játékon dolgozik, amely teljesen ellentétes korábbi projecteivel. A mester egy kalandjátékon gondolkodik.
A Metal Gear Solid sorozat atyja egy merően más típusú játékon dolgozik, amely teljesen ellentétes korábbi projecteivel. A mester egy kalandjátékon gondolkodik. Már egy csomó felvetés és találgatás született az elmúlt hónapokban, hogy a már bejelentett fejlesztések mellett milyen rejtélyes címen mesterkedik Kojima-san. Az úriember nemrégiben rácáfolt a találgatásokra és közölte, hogy nem a MGS újabb vadhajtásán ügyködik. Erre az 5pb japán médiavállalat elnöke, Chiyomaru Shikura világított rá, aki kéz a kézben jár a designerrel. A következő Kojima-project inkább kalandjáték lesz, mint akció, egy forradalmi tudományos sorozat része.



"Kojima azt mondta nekünk, hogy szeretne csinálni egy kalandjátékot, mi is vevők vagyunk rá, csak nincs időnk apró részletekkel foglalkozni." Erre pedig maga Kojima a megfelelő ember.

Felvetődhet a kérdés, hogy mi köze van ezekhez a sejtelmes mondatokhoz a No More Heroes alkotóinak, a Suda 51-nek, akikkel az év folyamán többször is lógott Kojima. Elképzelhető, hogy ők is benne lesznek a kaland-projectben? Akár mi is sül ki belőle, az tuti, hogy minőségi és hamisítatlan Kojima-játék lesz, az úriembert istenként tisztelő rajongók számára.
14.
14.
Ni€k
AmreyP gondolkodhatnál mielőtt leírsz ilyen hülyeségeket.. Te nagyon nemismered a Metal Gear Solid -t az tuti... mert összetévesztetted Starcraft-al vagy egyéb stratégiai játékkal.. Ez egy TPS Akciójáték, aminek hihetetlenül jó története van. Én nagyon szeretem mindegyiket, bár sajnos a 4. részével nem játszhattam mivel nincs ps3-am csak xbox360-am... Viszont várom már a Rising-ot ami jónak tűnik trailerek alapján .. Bár kicsit szomorú vagyok, ert én úgy szerettem meg ezt a játékot, hogy lopakodás volt a cél :), de sebaj, kell a változás. Remélem majd egyszer én is kipróbálhatom az MGS-4 et :), na de elkanyarodtam a lényegtől.. Netsunak részben igaza van, bár elég "nyersen" fogalmazott.. Lehet ,hogy te azt jobban megérted de énis elmondom... Ki vagy te, hogy megmondod: "ember szine meg fehér ugye :) "... Ha négernek születtél volna akkor is ezt mondanád?? Ember ember... Van belőlük jó és rossz minden színben.... Egyáltalán nem így kell megítélni az embert meg a vallása szerint... (Nem vagyok kisebbség).. Ennyit szerettem volna elmondani.. Köszönöm
13.
13.
Netsu
#8: Elmész te a picsába,mielőtt ilyen rasszista megjegyzéseket teszel,elgondolkodhatnál azon,hogy te is Ázsiából származol,faszkalap! És igen,keveredtünk ott velük is,meg sok más néppel is,ergo te sem vagy nála különb ;)
12.
12.
Auchen
11.
11.
Mortician
#10: Tisztában vagyok vele, de az én esetemben az MGS1 volt az, ami akkoriban egy olyan játékélménnyel ajándékozott meg, amit máig nem tudok felejteni. Ezért emeltem ki azt.
10.
10.
Auchen
7: nem csak Metal Gear Solid létezik... elötte volt egy játék amit Metal Gear-nek hívnak.



8: az MGS 4 nem felülnézetes és nem is több ember irányítos :) (magyarul nem stratégia)
9.
9.
papailajos
Remeljuk h valami fasza jatekkal rukkol elo!
8.
8.
AmreyP
Én leszedtem demot Ps3-ra! És nem értem miért van ajnározva ez egekig,mert nekem spec rohadt nem jönnek be ezek a felülnézetes,többembert irányitos dolgok. Meg milyen baromság hogy ez isten(több cikkbe igy irnak róla)...csak egy ember..ez is ugyanugy ül rá wc-re mint én. (+ sárga is..ember szine meg fehér ugye :)
7.
7.
Mortician
#5: Az első két rész kijött PC-re is.
6.
6.
Dark_Temptation
#3: elég gáz ha nem vágod ki ő :) mondjuk én sem játszottam még kojima cuccal :)
5.
5.
gogolbordello2
4.
4.
Mortician
#3: Nem játszottál MGS-el? Öreg hiba.
3.
3.
Video Kodzsima

Lehet hogy valami nagy rendező, de én még egy játékával sem játszottam.
2.
2.
Gaber1980
kojima mindigis nagyot alkotott. szerintem most se lesz maskent.

mgs is no1

1.
1.
bzsp
csak dolgozzon Kojima és akkor jó lesz a game :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...