További részletek a Red Faction filmről

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 19.
  • Cooltúra
Link másolása
A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz.
A THQ ma bejelentette, hogy élőszereplős akciófilm készül a népszerű, környezeti elemek rombolhatóságáról hírhedté vált játékból. A címe Red Faction: Origins lesz. A film a már megjelent Guerilla és a jelenleg is fejlesztés alatt álló Armageddon közötti eseményeket követi nyomon. A kiadó a munkálatokkal a SyfyTM-el kötött partnerséget, a történet Alec Mason és családja életét mutatja be a legutóbbi játék történései után. A film a 2011 márciusában boltokba kerülő új részt promotálja.



A sztori szerint Alec Mason vezette a marsi kolóniát a szabadság felé, 25 év telt el azóta, tíz esztendőt csak azzal töltött, hogy meggyilkolt feleségét megbosszulja és megmentse elrabolt lányát Lyrát. A történetbe itt kapcsolódik be Alec elveszettnek hitt fia, Jake, aki a Red Faction milícia rangere, tovább folytatja húga keresését. Ám eközben egy új ellenség üt rajta a bolygón, felfedezi őt, vezetője egy hidegvérű katona, aki megesküdött, hogy meghódítja a bolygót, tönkretéve a Red Faction hagyatékát. Jake ebbe nem nyugszik bele, szétrombolja a rezsimet és közben családját is egyesíti.

A forgatókönyvet a tehetséges író és producer Andrew Kreisberg (Warehouse 13, Fringe, Vampire Diaries és a Boston Legal) veti papírra, míg a történetet Paul DeMeo (The Rocketeer, Flash, Viper, The Sentinel) találta ki, aki a THQ-nál kreatív pozíciót is betölt.

A THQ egy szélesebb közönség felé szeretne nyitni a filmmel, elmondásuk szerint már alig várják, hogy "egy teljesen magával ragadó vizuális élményt nyújtson". A márkanév így kiteljesedik.
2.
2.
bzsp
csak aztán el ne k.rják, volt már rá példa....
1.
1.
BlurredPower
A Syfy által támogatott filmek (FILMEK, nem sorozatokról beszélek) tudtommal elég gyérek, és ha jól értem, így ebből is hasonló film lesz, szóval... Hiába jó a forgatókönyv író, ha minden más holtgyenge lesz... De őszintén remélem, hogy hatalmasat tévedek...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...