Októberben jelenik meg a Rock Band 3

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Hír
Link másolása
Az MTV Games és a Harmonix végre fix megjelenési időpontot adott népszerű ritmusjátékuk folytatásának, ha előrendelő vagy, külön jól jársz.
Az MTV Games és a Harmonix végre fix megjelenési időpontot adott népszerű ritmusjátékuk folytatásának, ha előrendelő vagy, külön jól jársz. A legnagyobb újdonság a Rock Band 3-ban a billentyűsök bevezetése a zenekarba, ehhez külön szintetizátor-kiegészítő szükséges, amely a fejlesztők szerint igen közel áll a valóságban létező másához. A játék alapból 83 dalt tartalmaz majd, de tudjuk, hogy inkább a DLC-k tartják majd életben. Megjelenés október 29-én esedékes Európában és 59.99 dollárnak megfelelő egyéb valutáért vásárolható meg. Kivéve a DS változatot, mert az 29.99 dollárt kóstál.

Ugrás a galériához

Ahány nagyobb webáruház, szinte annyi frenetikus előrendelési akció vette kezdetét, külföldről vásárlók szinte kapkodhatják a fejüket a temérdek lehetőség láttán. A GameStop vásárlói három dalt tartalmazó DLC-vel lesznek gazdagabbak, az Amazonnál rendelők pedig egy profi ingame gitárral csaphatnak a húrok közé, a Wallmartnál 10 dolláros eGift kártya jár a játékhoz. A hazai viszonteladók felköthetik a nadrágszíjat, ha ehhez hasonló sikeres vevőcsalogató akciót szeretnének lebonyolítani.
1.
1.
Killió
Húúú

Én már láttam...

Akartam küldeni képet, csak nem találtam a linket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...