Októberben jelenik meg az új Castlevania

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Októberre ígéri a Konami az új Castlevania-epizód, a Lords of Shadow megjelenését. Ennél pontosabb dátumot még nem kaptunk, de valamivel azért okosabbak lettünk.
Októberre ígéri a Konami az új Castlevania-epizód, a Lords of Shadow megjelenését. Ennél pontosabb dátumot még nem kaptunk, de valamivel azért okosabbak lettünk.

Ugrás a galériához

Az új Castlevania amolyan reboot lesz, valamilyen szinten nyilvánvalóan kötődik majd a sorozathoz, de sok tekintetben - például a főhős személyét és a játékmenetet illetően - merőben más lesz az eddigi részekhez képest. Bár akadnak fanyalgók, akik szerint agyatlan hack & slasht csináltak kedvencükből, a játékot fejlesztő Mercury Steam azt ígérte, ez csak a látszat, meg hát tanácsadóként Hideo Kojima (Metal Gear Solid-sorozat) is segédkezet nyújt, ami garancia lehet a minőségre. Októberben minden kiderül, csak ne legyen késés belőle!

10.
10.
vuliem
8.
8.
daenath
#3: Az osszes resze megnan nekem, a Nes-tol kezdve, ezt is kiprobalom de csak havernel mert nincs PS3 :(
7.
7.
Giga0509
6.
6.
Shifty
#4: Konamit akartam írni:):)
5.
5.
felegyi
Full Jericho... nem is csoda, Mercury Steam :)! Remélem a játék kiadása után Barker-el elkezdik a 2. rész munkálatát.
4.
4.
Shifty
Fojesz: Nem akarok kötekedni, de ha már így késő estére hagytad ezt a hírt, akkor alaposabban is utána járhattál volna. Az infó ugyanis csak spekuláció, a Konima délután már megcáfolta az infót, és ígéretük szerint Kölnben jelentik be a hivatalos dátumot.
3.
3.
X360_FaNbOy
Ez az a régi játék???? ÚÚÚH. Azzal is sokat játszodtam régen, tudtam én h ismerős valahonnan..most meg néztem képeket az első 2D-s verziókból..:)
2.
2.
X360_FaNbOy
Hát mivel nemrég megtudtam, hogy a középkori Erdélyben játszodik a játék. Ki fogom probálni!
1.
1.
doomSbloom
de jó, hogy minden októberben jön:

force unleashed 2

fable 3

fear 3

castlevania
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...