A Mammutban is lesz Starcraft 2 nyitóbuli

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 23.
  • Rendezvény
Link másolása
Ha nem jó neked a helyszín, esetleg kései az időpont, az Allee mellett Mammutban lévő Saturn Buda áruházban is megünnepelheted a Starcraft 2 megjelenését.
Ha nem jó neked a helyszín, esetleg kései az időpont, az Allee mellett Mammutban lévő Saturn Buda áruházban is megünnepelheted a Starcraft 2 megjelenését.



Július 27-én már éjféltől megvásárolható lesz a Starcraft 2, előtte pedig nyitóbuli várja a rajongókat, akik számos versenyen mérethetik meg magukat társaikkal szemben. Ha úgy érzed, te tudod a legtöbbet a Starcraftról és a Blizzardról, profin tudod utánozni a zergek hangját, esetleg kibírsz tíz percet a ringben a profi Starcraft-játékosok ellen, mindenképpen ott a helyed. Lesz bemutató a Starcraft fajainak eredetéről, pólódobálás, mindenféle kedvezmény és ajándék, sőt ha minden igaz, látnivaló is: a szervezők kérik, hogy ne fogjátok vissza magatokat, minden Starcraftos test- és arcfestésért, illetve jelmezért jutalom jár majd. Jó szórakozást!
  • Helyszín: Saturn Buda, Mammut,  1024 Budapest, Lövőház u. 2-4
  • Időpont: 2010. július. 26. 21.00 (hétfő)
10.
10.
laca009
én bizti meg veszem mert az első résszel is játszottam sokat és a bétában is eleget játszottam a kettővel és teljessen levagyok nyűgözve hogy nincs nagy igénye a játéknak még is gyönyörű grafikát dobtak össze neki :D ami pénzt bele fektettek a játékba és amint mi meg vesszük nekik is kifizetődik és nekünk is :D
9.
9.
adye
Ha most nem kellett volna a hű harcostársamra (a gépemre) hardver hiba miatt egy kisebb vagyont költenem, én is előrendeltem volna a játékot, de így sajnos még pár hetet biztosan várat magára.

Irigylek mindenkit aki az első naptól nyomathatja teljes pompájában.
8.
8.
PhoeniX18
én a warcraft sorozattal vagyok igy :D....a warcraft 2-öt ps1 en toltam ki rohadt sokszor....és igy tovább a részeket majd a WoW:D:..amit a mai napig tolok:D...Szerintem a Blizzard a legnagyobb:D...Sok Respect nekik:D
7.
7.
Noctis
#6: Már elő van rendelve! 15 helyett így 13500Ft, állítólag már kedden átvehetem. Megér minden kiadott forintot ez a játék, legalábbis nagyon hasonló a Brood War-hoz, ami meg hihetelenül bejött, pedig nemrég vittem végig, tehát nem a grafikával nyűgözött le.
6.
6.
izomkukac
van itt már olyan aki biztos megveszi?
5.
5.
megalonagyix
3#pont hogy volt a gownál :))
4.
4.
Noctis
#2: Igen azt hiszem, aki játszott a Tekken 3-al az csak jót tud mondani róla. Mai napig gond nélkül - Hard Mode Paul-lal :)
3.
3.
givi6
:D

én nem is ismerem ezt a játékot, de a kép alapján nagyon király...

főleg ha nyitóbulikat rendeznek.. gondolom ilyen még nem volt a gears of war-nál.. pedig az se piskóta egy játék...

bár ha belegondolsz....

a játék nem lesz olcsó, és ez csak egy lemez :D

de mi emberek már csak ilyenek vagyunk...

1.
1.
Noctis
Sok-sok éve a felettünk lakó kissrác (ma már felnőtt), áthívott mert neki már akkor is volt pc-je, és rengeteget nyomoltunk a Worms Armageddon game-el. A szülei vmi olyasmit mondtak, h nyugodtan maradjak sokáig, és a haver meg mondta: amúgy is van egy game amit szeretnék megmutatni: na ez volt a Starcraft. Elég durva, h a mai napig rémlik, h nagyban irányítom a zerglingeket amikor megláttam egy nagy gépet -vmi tank féleséget- ami egy dombtetőn állt és amint meglátott kezdett "átalakulni". Na vhogy így kezdődött, nem hittem volna h ennyi évesen még van játék amiért meg fogok veszni, de az SC2 biztos az lesz. Mindenkinek jó szórakozást hozzá!

u.i. Bocs az off-ért!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...