Nevet változtatott az EA Los Angeles

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 24.
  • Érdekesség
Link másolása
A Medal of Honor fejlesztői megelégelték eddigi semmitmondó keresztségüket és "törekednek a határok kitolására", a kockázatvállalásra. Ezt tükrözi új nevük is.
A Medal of Honor fejlesztői megelégelték eddigi semmitmondó keresztségüket és "törekednek a határok kitolására", a kockázatvállalásra. Ezt tükrözi új nevük is. Az EALA mostantól Danger Close Games néven fut tovább, de a névváltoztatás nem vonatkozik a csapat mobiljátékokat készítő részlegére, sem pedig a zenei címeket hegesztő brigádjára, ők továbbra is a régi stúdió nevén futnak.


A Danger Close kifejezés egyébként a harcászatban ismert fogalom. Általában nem távoli célpontok esetén szokták hangoztatni, mint "közeli veszély". A név egyébként utal a gárdánál formálódó új Medal of Honorra is. Ha valaki a tűz közelében tevékenykedik, megsütheti magát, de sok múlik a véletlenen is - a korábbi EALA pont ezt az érzést akarták megragadni.

"Lehet, hogy ellentmondásos a játékunk, de úgy érzetük, hogy szükséges bemutatni tisztelettel és hitelességgel az afganisztáni konfliktust." - mondta Goodrich, a Medal of Honor szakállas producere.
3.
3.
tjames
EALA ezerszer frappánsabb, magyarázhatóbb, ötletesebb volt.

Közeli veszély Kft.

Össze ne sarjam magam....
2.
2.
gamerplayer
magyarosan eala, mint amikor a hátrányos helyzetü meg lát 1 koalát az állatkertben xD enyaaa utt eggggy eala xD
1.
1.
p.balou
Jó név, jobb mint az EALA!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...