Starcraft 2 launch party a Saturn Budában is

  • Írta: InGen
  • 2010. július 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Emlékeztetőként ismét megemlítjük, hogy ma este még egy éjféli Starcraft 2-es nyitóbuli készül, mégpedig a Saturn Budában, programokkal, játékakcióval!
Emlékeztetőként ismét megemlítjük, hogy ma este még egy éjféli Starcraft 2-es nyitóbuli készül, mégpedig a Saturn Budában! Ráadásul egyszeri ajánlatként a sima verzió mindössze 12990 Ft-ért lesz megvásárolható.

Helyszín: Saturn Buda, Mammut,  1024 Budapest, Lövőház u. 2-4

Időpont: 2010. július. 26. 21.00 (hétfő)

12 év nagyon hosszú idő, főként akkor, ha olyan legendás játék folytatására várunk, mint a Starcraft. Az eseményt a Saturn Buda is szeretné méltóképpen megünnepelni, ezért határozott úgy, hogy július 27-én pontban éjfélkor ott is megvásárolható lesz a régóta várt játék.  Sok szeretettel várnak minden Starcraft rajongót az este kilenc órakor kezdődő rendezvényre, ahol rengeteg érdekes, a Starcraft 2-höz kapcsolódó verseny, játék és előadás várja az érdeklődőket. 

  • Ki tud többet a Starcraft világáról! (a helyszínen lévő hosztesz lányoknál lehet jelentkezni a versenyre, a legokosabb Starcraft rajongó garantáltan nem megy haza üres kézzel)
  •  Blizzard történelemóra (A Blizzard diadalmenete az első játékaiktól napjainkig.)
  • A Starcraft 2: a fajok eredete (a Gamestar legtapasztaltabb (Gyu) és legcsinosabb (Eskin) újságíróinak bemutatója.
  • Starcraft hangutánzó verseny (keressük Magyarország legjobb hangutánzóit, akik képesek élőben leutánozni kedvenc Starcraftos egységeik hangját)
  • Éld túl a következő 10 percet! (bírj ki 10 percet a legkisebb Starcraft pályán a profikkal szemben és megjutalmazzuk a bátorságodat)


A rendezvény megszervezésében a Logitech a partnerünk, a cég a Starcraft 2 megjelenésének tiszteletére minden terméket ÁFA nélkül  tesz megvásárolhatóvá.  A játékot futtató laptopokat az Asus biztosította.  Az este folyamán rendszeres időközönként Starcraft 2-es pólódobálás lesz, a leghangosabb rajongó garantáltan menő Starcraft 2-es pólóban feszíthet hazafelé. Gondoltunk a Collector’s Edition vásárlókra is, ők automatikusan megkapják a Starcraft 2-es pólójukat a gyűjtői változat mellé. Természetesen minden egyedi, Starcraft 2-höz kapcsolódó ötletet díjazunk (test- és arcfestés, SC2-es jelmezek...), ne fogjátok vissza magatokat.

Várunk minden Starcraft 2 rajongót egy felejthetetlen rendezvényre a Saturn Budába hétfőn este kilenc órától!

1.
1.
Daks
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...