Resident Evil 5 - csak a Gold támogatja a Move-ot

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 27.
  • Érdekesség
Link másolása
A Resident Evil 5 is támogatni fogja a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, apróbb szépséghiba, hogy ez csak a Gold Editionre vonatkozik.
A Resident Evil 5 - bár már régen megjelent - is támogatni fogja a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét, apróbb szépséghiba, hogy ez csak a Gold Editionre vonatkozik.



Az eredeti játék után néhány hónappal megjelent Gold Edition, a Resident Evil 5 bővített változata volt, új fejezetekkel és a Versus móddal egészítette ki a horror legutóbbi részét. Ha emlékeztek, korábban a Capcom úgy jelentette be ezt a verziót, mint azt a kiadást, amely már alapból támogatni fogja a Move-ot, később viszont ezt az opciót kivették a Goldból, nem véletlen tehát, hogy bár a Resident Evil 5 is játszható lesz a mozgásérzékelős kontrollerrel, egy ingyenes frissítést le kell majd tölteni hozzá, hogy a játék kompatibilis legyen a kiegészítővel. (A Move boltokba kerülése után frissen gyártott Resident Evil kópiák alapból tartalmazni fogják ezt a javítást.)

Mindez talán még nem is okozna túl nagy fejfájást a játékosoknak, az már viszont annál inkább, hogy "technikai okokból" csak a Gold Edition fogja támogatni a Move-ot, az alapverzió nem, hiszen előbbit már eleve úgy fejlesztették, hogy az egyszer mozgásérzékelős cím lehet majd. A megoldás? Ha nincs Gold Editionöd, ideje beszerezni egyet, mert a Capcom nem csinál külön javítást a többieknek.
11.
11.
strike19
CSak ezért az 1 játékért vennék ps3 +move de ez így nem éri meg.

Sajnálom hogy a nintendonak nincs ilyen grafikája mert akkor wiit vennék.Wii majdnem kint van az összes resi remakekel együtt.

Valjukbe a nintendo ötlete volt a mozgás érzékelős kontroller a sony csak lemásolta.
10.
10.
Doc.
#8: Nyilván könyebb lenne, de így több pénzt hoz.
9.
9.
seci92
#6: A Capcom ássa a saját sírját? :) Szerintem te a Sony-ra gondolsz, de ők miért is hibásak? A cikk is írja hogy "a CAPCOM nem csinál külön javítást a többieknek". Ettől nem fognak számottevő MOVE-val kevesebbet eladni! :)
8.
8.
gynorbi
De azért szemétség, azt a frissítést nem lenne könnyebb kiadni mind2 verzióra?
7.
7.
tom0903
Írtam a capcomnak emailt. Kíváncsi vagyok mi a hivatalos álláspontjuk, persze csak ha válaszolnak :). Remélem csak kacsa és menni fog akármelyik verzióval a Move.
6.
6.
megalonagyix
de ezzel is a saját gördüket ássák... rengeteg ember volt, aki ez miatt vett volna MOVE-t, pl. az alattam lévő úriember.
5.
5.
tom0903
Nekem is a sima verzióm van. Kíváncsi lennék megy-e majd úgy, ha megvannak a DLC-k és úgy megy-e Move-al. Sajnálatos dolog ez nagyon mert nem szándékozom újra megvenni és ez az egyetlen játék ami miatt vettem volna Moveot, mert a Resident 4 Wii edition nagyon tetszett, de így egyre távolibbnak tűnik számomra, mert ennyi pénzem nincs rá (új Resi + move meg minden ááá).
4.
4.
renato999
kapják be nekem asima van nem fogom ezé még 1x megvenni !!
3.
3.
Sonnypapa
Az ilyenek mellett elég vicces,h sírnak a kiadók a használt játékok cserélgetése miatt... :)
2.
2.
seci92
Ezt már az E3 óta tudni lehet.....
1.
1.
gynorbi
Ez azrét elég nagy szemétség :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...