Szimpatikusabb az EA, mint az Activision

  • Írta: InGen
  • 2010. július 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Legalábbis a játékfejlesztő stúdiók ma már szívesebben dolgoznak az Electronic Artscal, mint az Activisonnel, ami leginkább a vezetőségnek köszönhető.
Habár az Activision a Bungie-val létrehozott kapcsolata miatt jelentős fejlesztői szimpátiát ért el (amire szüksége is volt az Infinity Ward-fiaskó után), mégis, jelenleg az Electronic Arts a népszerűbb kiadó.


A beszámolók szerint ez főként a vezetőségnek köszönhető: John Ricitello EA vezér ugyanis az utóbbi időben igyekszik arra koncentrálni, ami eredetileg sikeressé tette a kiadót, s jóval barátságosabban, jobb hozzáállással közelít a fejlesztőkhöz. Ezzel szemben az Activison főnök Bobby Kotick neve sokak számára eléggé riasztóan hat.

Az Electronic Arts olyan fejlesztőkkel indított el együttműködést az utóbbi időben, mint az ex-Infinity Ward szakemberekből alakult Respawn Entertainment, az Insomniac Games, az Epic, s persze az olyan régi partnerek is megmaradtak, mint a Crytek, a Valve és a Harmonix.
28.
28.
Horvi14
23# sztem is szar a fifa. minden évben kiadják ugyanazt a játékot csak frissítik az új átigazolásokkal meg ilyenek. sztem egyedül a 2010es ben volt vmi újulás. de én amúgy se szeretem csak tesóm jáccik vele :D
27.
27.
JcGross
#25: Csatlakozom!

Amúgy meg az Activision is kezd visszazökkenni. Az EA meg még számomra mindig csak másod/harmad rangú kiadó lesz.
26.
26.
Bloodrose
Westwood R.I.P.

Bullfrog R.I.P.

Looking Glass R.I.P.

Origin R.I.P.

Jane's Combat Simulators R.I.P.



Van is miért jófejkedni az EA-nál, sokkal tartoznak a játékosvilágnak...
25.
25.
zgreen
En soha nem is szerettem a Fifat :S.

Es a Ubisoft a legjobb.
24.
24.
Danyell86
#23: Akkor nagyon megfogsz lepődni 2014-ben :)
23.
23.
Adamknight
#14 Én utoljára a 2004-es FIFA-val meg a FIFA10-el játszottam. Szóval szerintem is elég lenne 3-4 évenként kiadni egy újabb FIFA-t, mert számomra még így is csak pár dolog volt eltérő a 04-es és a 10-es rész között. Szerintem a következő résszel is max 2014-ben fogok játszani. XD
21.
21.
Shotgun Blues
#14: Ez mind szép és jó, de a leheletnyi váloztatásokért undorító dolog elkérni ismét 13ezer forintot. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy nem magyar helyzetre van bekalkulálva az ár. ha Németországban laknék, akkor is zavarna ez.
20.
20.
torppapa5
#17: Én is pont erre a megoldásra gondoltam. :)
19.
19.
ottHun
ea activision mindkettő rendelkezik legalább 1-1 olyan cimmel amit szerintem itt a gk-sok 90% eredeti lemezről játszanak ennyit a nagy konzolpolitikának
18.
18.
geri q
hát igen ez sztem nem meglepő azok után amit kottick csinált...
17.
17.
gamerplayer
#14: sztem úgy kéne, h nem minden évben adnak ki FIFÁt hanem mondjuk 2-3 évente (addig minöségen nagyon úgysem változtatnak) és ami a (sport)játékvilágban történik: átigazolások stb ezeket DLC-n adnák

legalábbis ha én lennék a vezér így csinálnám :D kevesebb pízt ölelne fel a fejlesztés és a bevéteét meg hozná sztem :D
16.
16.
Tilla25
#14: Elirtam. Nem a FIFA jelenti be hanem az EA.
15.
15.
Tilla25
Ha meg konzolra is kiadná a FIFA Managert akkor az EA nagyott nőne a szemembe. Csak hát ez sosem fog megvalósulni.
14.
14.
Tilla25
#13: Én ezt nem igy gondolom. Idegbajt kapnék ha bejelentené a FIFA hogy két évente jönne egy újabb rész és ezzel valószinüleg több millióan vannak igy. FIFA egy idény játék, ahol évente változnak a csapatok meze és nem mellesleg labdarúgásról szól. Aki szereti a labdarúgást az valószinüleg nem a grafika miatt veszi meg. Viszont azt megtehetné hogy egy-egy részt külön studió fejlesztene igy egy stúdió két évente adna ki egy FIFA-t.
13.
13.
torppapa5
#12: Épp ez az, hogy nem tudnának szinte semmit sem változtatni, éppen ezért felesleges évente kiadni egy "újabb" részt, ez csupán pénzlehúzás. Ha 3-4 évente adnák ki úgy talán jobban megérné megvenni őket, de így nem sok változást tudnak felmutatni a FIFA-knál.
12.
12.
Tilla25
#7: Már nem azért, de a FIFA-nál mit változtasanak? Ez egy sport játék. Pálya méretét nem változtathatják négyzetre. Nekem már az is újdonság hogy minden évben megváltoztatják a csapatok mezét. Nem azt mondom hogy nincs benne hiba mert egy-kettö tényleg van benne, grafika terén is változtatnak minden évben egy picikét és szerintem ennyi böven elég.
11.
11.
Kocsis92
#10: annyiban igaza van hogy kell a verseny, dehát minden versenyben van egy vezető:)

10.
10.
ilor14
#9: és neked mi bajod van vele ha megvesz minden céget

ameddig adnak ki játékokat ne legyen bajod
9.
9.
IceColdKillah
#5: T_T Jah, rájöttem...



#6: Lehet... Ezért elnézés is kérek, mert nem akartam hülyeségeket írni, de valahogy nem kóser hogy 4-5 éven belül NEM MARAD KONKURENCIÁJA! Mindenkit megvesz! Előbb vagy utóbb...



Nem tudom hogy ki hogy van vele de ÉN nem akarok évente egy új GTA-t, amit marketing szempontjából csak 80%-ra csinálnak meg, és a maradék 20%-ot patch-ként adják el!
8.
8.
wildláma
hát hogyne lenne az EA mostanság szimpibb ... az Activisoin fejese(i) jól elkúrták mindenkinek a kedvét
7.
7.
torppapa5
#5: Azért azt is nézd, hogy az Assassins Creed-eknél sok új dolgot pakolnak bele az újabb részekbe, egy GH-nál vagy egy FiFA-nál meg szinte ugyanazt adják ki évente, csak egy kicsit felturbózott grafikával.
6.
6.
bsg09
#4: Te valamit nagyon keversz.
5.
5.
Kocsis92
#4: a BioWare a zsebükben van:D

ha jól tudom, nincs olyan játékkiadó, amelyik ne hallatna maga felől egy hónapon át. ha ez valahogy így van, ott nincs marketing.



melyik kiadó nem ad ki évente ismétlődő játékokat? csak úgy első hasraütés: Ubi - AC acti- GH
4.
4.
IceColdKillah
Ezt nem hiszem el!!!!!!!! Nincs egy olyan hónap amikor az ea nem hallat magáról! Ekkora egy egoista céget!



Leginkább az üzletpolitikájuk miatt gyűlölöm az ea-t! Mindenkit felvásárolnak, évente adnak ki vmi játékot (+ hozzá a kismillió javítást persze nem ingyen)! Hála a teremtőnek a Rockstar és a BioWare MÉG nincs a zsebükben... Már csak az kéne!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...