Ingyenesen is játszható lesz az EverQuest II

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Ingyenesen is játszható lesz az EverQuest II, a Sony Online Entertainment azonban nem az eredeti játékot teszi díjmentessé, hanem külön verziót fejleszt az újoncoknak.
Ingyenesen is játszható lesz az EverQuest II, a Sony Online Entertainment azonban nem az eredeti játékot teszi díjmentessé, hanem külön verziót fejleszt az újoncoknak.

Ugrás a galériához

Általában az MMO-fejlesztők egyik utolsó lehetősége a havidíj megszüntetése, ha a játékostábor növeléséről, rosszabb esetben megtartásáról van szó, jelen esetben ennyire nem egyszerűsíthető le a helyzet.

David Georgeson, az EverQuest II producere szerint a játékuk továbbra is stabil rajongói bázissal büszkélkedhet, a baj inkább az, hogy ez a tábor egyáltalán nem akar bővülni. Az új ingyenes verzióval elsősorban azon játékosok felé szeretnének nyitni, akik még sosem próbálták ki az EverQuest II-t, ezért az új - direkt nekik fejlesztett - verzió ingyenes lesz (értelemszerűen bizonyos felszerelések pénzért is megvásárolhatók lesznek majd), a The Shadow Odyssey kiegészítőig bezárólag az összes ismert játékterület bejárható lesz, sőt a kezelőfelület is megújul majd.

Érdekesség, hogy az új Extended verzió mellett a régi havidíjas rendszer is működni fog, teljesen függetlenül az ingyenes változattól: ha valaki úgy érzi, többet szeretne, a 15 dolláros havidíj befizetésével frissíthet az eredeti játékra. Az Extended bétatesztje augusztusban fog elkezdődni.

3.
3.
dareal
az eq2 a wow előtt jelent meg, no meg ott volt az eq1. az első igazán nagy mmo az eq (már előfizetői táborban)
2.
2.
Adamknight
A képeket elnézve láttam már sokkal jobb MMO-t is...
1.
1.
latyaa
Hátt 15 dollár az nem nagy pénz kb 3000ft szall tul lehet élni mondjuk én sose szeretem az ilyen játékokat Wow-t akkartam ki probálni de sose mükdöt nekem nem tom miért nah m1 am valaki meg tudná mondani h ez miröl szol? ezis amolyan Wow koppintás?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...