Idén már nem jelenik meg a SOCOM 4

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 29.
  • Csúszás
Link másolása
A SOCOM negyedik része nem csak a sorozat rajongóinak, hanem a PlayStation Move-nak is számított volna, a taktikai lövölde viszont mégsem készül el az idén.
A SOCOM negyedik része nem csak a sorozat rajongóinak, hanem a PlayStation Move-nak is számított volna, a taktikai lövölde viszont mégsem készül el az idén.

Ugrás a galériához

Bár sokszor mondjuk, hogy a mostanában megszokottá váló "őszi csúszás" elsősorban üzleti húzás, ezúttal nem (csak) ez áll a háttérben, a játékot fejlesztő Zipper Interactive arra hivatkozott, hogy a tőlük telhető legjobb SOCOM-játékot szeretnék letenni az asztalra, az így felszabaduló extra fejlesztési időt a játék polírozására fogják fordítani.

A SOCOM 4 a szeptemberben boltokba kerülő PlayStation Move egyik húzócíme lehetett volna, a mozgásérzékelős irányítást többek között már az idei E3-on is ki lehetett próbálni. A gyártók nehezen tudják levetkőzni azt az általánosítást, hogy az új kiegészítőik kizárólag a casual játékosokat érdeklik, de a SOCOM közrejátszhatott volna a hardcore rajongók elcsábításában is. Mivel azonban a játék csak jövőre jelenik meg (ahogy egyébként a szintén Move-kompatibilis Killzone 3 is), az új kontrollernek egy fontos ütőkártyája úszott tovább. Ideiglenesen legalábbis. A Zipper még nem árulta el a pontos érkezési dátumot.

4.
4.
petimanus
Hát, ha ezen a játékon múlik, akkor sohasem SOCOM meg a PS-mote-ot, vagyis a PS-movet.



Na jó, nincs is PS3-am, csak ezt az agyonrágott szójátékot el kellett sütnöm.
3.
3.
fojesz
1.
1.
mnmn1
azért meg ott van a Heavy Rain bár nem tudom h mikor jön fagyi támogatással
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...