Az összes Mortal Kombat egyetlen lemezen?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 29.
  • Pletyka
Link másolása
Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata?
Lehetséges, hogy a sorozat születésének 20. évfordulójának alkalmából egy átfogó gyűjteménnyel kedveskedik nekünk Ed Boon csapata? Még az E3-on kapta lencsevégre az úriembert az egyik rajongói honlap munkatársa, azt kérdezték tőle, hogy tervezik e valamilyen formában megünnepelni ezt a jeles dátumot. Ed Boon felkészületlenül érte a kérdés, némileg hebegett-habogott, de mondandójában van spiritusz, amire a rajongók felkaphatják a fejüket.


"Egyelőre semmi konkrét, de a kérdés nagyon jó. Azt hiszem, hogy mire az új Mortal Kombat kijön 2011-ben, a sorozat 19 éves lesz. Úgy gondolom, hogy igen is teszünk valamit, amivel megünnepelhetjük ezt, és lehetséges, hogy mind a kilenc eddig megjelent Mortal Kombat ki fog jönni egyetlen lemezen. Még nem tudom, hogy hogyan visszük végbe, de remélem, hogy valami cool dolog lesz belőle."

Mind a kilenc klasszikust egy lemezre zsúfolni szerintünk eléggé képlékeny kijelentés, hiszen jelen pillanatban, csak a Blu-Ray lemezeknek van akkora kapacitása, hogy ezt véghez vigyék, így az Xbox 360 tulajok hátrányban lehetnek. Persze számukra egy több lemezes kiadás nagyon is elképzelhető.
9.
9.
Quent1n
Semmi nem lesz ebből... Persze majd az 1-2-3 PS3on.. :) Szerintem lesz valami meglepetés de mind a 9 részt kizártnak tartom, hogy kiadják egybe. És igen idézhettek ha tévedtem, de ha igazam van akkor is. :D
8.
8.
wildláma
hogyne kellene :D nagyon nagy lenne. ááááá kicsit ha az újabb részeket feljavítják még, akkor még jobb lenne :D
6.
6.
AmreyP
Hát nem tuom de 1-2-3-4 az elfér böven egy cd simán :D szal csak mostani kiadás miatt kell blu-ray. (nem tuom volt e több rész én csak ezekkel játszottam,javitsatok ki ha tévedek :) )
4.
4.
laca009
nagyon jó lenne csak akkor pl az unchained exluzivitásának lőttek meg az összes ps2-es címnek meg a régieknek nagyon szerettem az összeset legfőbb képpen az mk3-at meg a deadly alliance-t :) a deceptionban csak az volt a gondom hogy a konquest az kicsit monoton volt de nagyon jó hogy mindent meg kell szerezni. Az én véleményem erről ez egy nagyon jó ötlet és remélem ez kicsit fel nyitja a szemüket a mai mk-soknak hogy honnan is indult a sorozat :D
3.
3.
kimeran
#2: Hülyék? Exkluzív címekre nem is gondolsz?Azok is hülyék?
2.
2.
kistoth
annyira nem hülyék, hogy csak 1 platformra adják ki, szóval ne reménykedj benne :P
1.
1.
joykiller
A boxosok lecserélik a gépüket, ps3-ra ha akarják tolni. XDXDXDXD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...