Black Ops: érkezik a Hardened és a Prestige kiadás

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 30.
  • Hír
Link másolása
Vérbeli rajongónak vallod magad? Nem elégszel meg a sima kiadással? Hasonlóan a MW2-hoz a Black Ops is megkapja a maga Hardened és a Prestige kiadását.
Vérbeli rajongónak vallod magad? Nem elégszel meg a sima kiadással? Hasonlóan a MW2-hoz a Black Ops is megkapja a maga Hardened és a Prestige kiadását. Legalábbis az egyik online webáruház, a Buy.com megszellőztette a két gyűjtői változat árait. Arról nincs hír, hogy Európa részesedik-e a kegyben, az Egyesült Államok viszont tuti.

Ugrás a galériához

Míg a tartalmukat egyelőre jótékony homály fedi, annyi bizonyos, hogy a Hardened Edition 79.99 dollárt, míg a Prestige Edition 149.99 dollárt kóstál majd. Ha kiindulunk a Modern Warfare 2 hasonló változataiból, ahol az olcsóbb gyűjtői pakk igényes fémdobozban érkezett, kaptunk hozzá egy művészeti albumot és egy kódot, amivel a Call of Duty első részét tölthettük le. Míg a drágábbik verzióhoz éjjellátó készüléket csomagoltak. Vélhetőleg a Black Ops ugyanilyen névre hallgató kiadásaihoz hasonlóan markáns csecsebecsék tartoznak majd.

Az elemzők szerint a Treyarch Call of Duty: Black Opssza előrendeléseket tekintve még a Modern Warfare 2-t is túlszárnyalta, így minden jel szerint ismét kasszasiker várható. Nem véletlen, hogy a fejlesztők azt nyilatkozták, hogy "emelik a mércét".
10.
10.
ottHun
Fel lessz adva a lecke a konkurenciának.Értem ez alatt magát a játékot,eddig egy treyarchos féle codba se csalodtam beleértve még a 3 is ami a maga idejében hozta a szinvonalat a topba...
9.
9.
gamerplayer
talán 1 mini íjpuska lesz a drágábbhoz...vagy is drága mind2 de értitek :D

a treyarch is nagyon jól tudja h 1es emberek képesek vagyonokat kidobni: feleslegesen(ha vkinek esetleg szövegértési problémái vannak, nem a játékra mondtam h felesleges, hanem, h vki képes churchill műfogáért is 1 ház árát fizetni, nem tom pontosan mennyit adtak érte :D)
8.
8.
X360_FaNbOy
#7: Mit csináltál volna vele?

Én előszőr írtam volna egy ammo kódot...mondjuk a telefonba. Aztán jártam volna az utcákat és minden második embernek adtam volna egy headshotot. Aztán utána kaptam volna egy ingyenes utazást Rómába ahol ugye meggyóntam volna a pápánál és éltem volna tovább az életem.
6.
6.
Maxxer
#5: neked egy pisztoly járt volna;):D de megtöltve:D
5.
5.
klemid
Én elfogadtam volna a Prestige edition a MW2-ből is, de olyan drágán? Meg persze már elfogyott. Csak azt nem értem mért éjellátót adtak hozzá amikor az egész játék során kb. 5p.-ig használtuk.
4.
4.
BGEE
Nekem is Hardenedem van, nagyon kiváncsi leszek hogy itt mi jár a Prestige mellé:) Nagyon várom:)
3.
3.
CoDer
Engem csak a játék érdekel! Az összes kiadásban ua. a jaték van szóval...
2.
2.
mnmn1
nekem az MW2 Hardened Edition van meg a Black OPS-el sem lesz másként ;)
1.
1.
danez11
remélem a prestige-ben nem ilyen gagyi éjjellátó lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...