Kiszivárgott az új Operation Flashpoint címe

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Pletyka
Link másolása
Egy belsős Codemasters munkatárs szerint Red River alcímmel fog érkezni a patinás militarista szimulátor, az Operation Flashpoint 2011-ben érkező új része.
Egy belsős Codemasters munkatárs szerint Red River alcímmel fog érkezni a patinás militarista szimulátor, az Operation Flashpoint 2011-ben érkező új része.  A környezeti elemek készítéséért felelős Chris Brooker személyes honlapjának referencia-anyagából derült fény az angol kiadó nagyágyújának számító játék címére. Nemrég a Codies nyilatkozatot tett közzé, mely szerint több népszerű frencsájzuk - mint az OPF is - új résszel fog bővülni a jövőben.



A Red River (Vörös folyó) címből arra következtethetünk, hogy ismét  egy kommunista hadsereg lesz az ellenfelünk?

A Dragon Rising korrekt értékeléseket kapott a szaksajtótól, mi is 8.1 ponttal díjaztuk a szoftvert, vélhetőleg az alappillérek a folytatásban sem változnak majd: új konfliktus, új helyszínek, modern harcászati csecsebecsék kerülnek karmaink közé, PC-n a már kötelezőnek számító, könnyen kezelhető küldetésszerkesztővel. A Bohemia ArmA 2-jének, a legelső OPF-ot fejlesztőbrigádjának egyedüli kihívója lehet a játék.  A hivatalos lepel-lerántással egyelőre még vár a Codemasters.
2.
2.
geri q
nekem az OF2:DR nagyon bejött csak picit rövid volt, de hardcore szinten nagyon sok fejfájást tud okozni a játék!
1.
1.
galmat
"A Bohemia ArmA 2-jének, a legelső OPF-ot fejlesztőbrigádjának egyedüli kihívója lehet a játék."



Ezt kicsit túlzásnak mondanám. Alapból kb 10x bugosabb az arma-sorozat még patchekkel is. Másrészt sokkal barátságtalanabb a kezelőfelület. Ugyanakkor részletességben nem veszi fel vele a versenyt az ofp2. Ami meg szerintem nem is baj, mert egy kicsit más rétegnek szól. Azoknak akiknek túl arcade egy battlefield bad company vagy egy cod, de elrettenti őket az olyan bughalmaz rétegkult-játék mint az arma. Szerintem sikerült nekik belőni az irányt az ofp 2-vel.

Az arma 2 tényleg realisztikus (multiban), de ez főleg az ACE 2 moddal már a játékélmény rovására megy, és egy nagyon réteg hardcore rétegnek kedvez. Persze ez is járható út, mint látjuk, de nyilván a codemastersnek meg a maximális profit a cél, ezért maradnak az ofp2 vonalon, ami nem is baj.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...