Battlefield 3 bétakulcs a MoH limitált kiadásban

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 31.
  • Hír
Link másolása
A EA jól ért az árukapcsolás fogalmához, a DICE-vel karöltve ma nyilvánosságra hozták, hogy a MoH limitált kiadás mellett döntők Battlefield 3 bétakulcsot kapnak ajándékba.
A EA jól ért az árukapcsolás fogalmához, a DICE-vel karöltve ma nyilvánosságra hozták, hogy a MoH limitált kiadás mellett döntők Battlefield 3 bétakulcsot kapnak ajándékba. Az októberben érkező packban egy számsort is találhatsz, amit majd a jövőre érkező új Battlefield epizód bétatesztjén tudsz érvényesíteni. És ez csak az egyik extra a számtalan nyalánkság közül.


A Battlefield 3 készültének puszta tényén kívül még szinte semmit nem tudunk a PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkező FPS-ről. A bétafázis valamikor a Medal of Honor megjelenését követő 12 hónapon belül lesz esedékes, sőt nem árt egy Gold hozzáférés sem az Xbox Live rendszerén belül, ha ezen a platformon nyomulsz.

A Battlefield 3 megjelenése nagy valószínűséggel 2011 negyedik negyedévében esedékes,  az EA az Activision gondozásában készülő Modern Warfare 3 ellen küldi harcba, mint ahogy tette azt az előző részek esetében is. Aki nem tudná: a BF3 immáron 3 éve készül kisebb-nagyobb intenzitással.
31.
31.
gogolbordello2
maxgraham:"sniperrel 30 golyó kell hogy meghaljon 1 ember"



grrrrmh...talán ha nem tudsz célozni ne játsszál recon-ként!
30.
30.
oppenheimer
#29: cod4-nek meg főképp nincs köze a valósághoz:D
29.
29.
CJgabor
#25: de hát ízlések és fanboyok.... az hogy valaki szereti az mw2-t (pl én) kurvára nem ízléstelenség. pláne hogy ha még a kis BC2-tök seggét sem nyalja, nem úgy mint a fanboyok. nekem meg van mind2, nem rosszak, de hiába versengenek ezek.... mindkettő csalódás és bizonyos értelemben szar/szarabb mint az előző.



cod4 rulez
28.
28.
CJgabor
#7: ezt honnan veszed?

#6 nem. valami sledgehammer nevű céget bérelt fel az aktivíziló...
27.
27.
racrac
Régóta várom már ezt a hírt, biztos vagyok benne, hogy nagyon jó lesz a 3. rész is :) A 2.-kal rengeteget játszottam, és még a mai napig is az egyik kedvenc játékom
26.
26.
Tam
Elnézést. A hozzászólásom 3/4 részé maxgraham-nak szántam csak ezt nem jeleztem sehol :S
25.
25.
Tam
#20: Na épp erről van szó! Én sv98-al nyomulok, ha netán csipázhatnékom van és igazából tök mind1, hogy normal vagy hc mert ha fejest adsz az egybe is meghal. Úgyh. nem tudom mi ez a 10 lövésbe halnak az emberek dolog :) Vagy menjél hczni ott meg aztán 100%, hogy egybe fognak meghalni. Nyilván idegesítő lehet számodra, hogy nem olyan könnyű lelőni valakit, mint mw2-ben(igen játszottam azzal is) :) De hát ízlések és ízléstelenségek...
24.
24.
Reli
#19: Szerintem nem is érdemes vitázni azon, hogy a BC2 vagy a MW2 a realisztikusabb. Ha pedig háborút akarsz játszani akkor az ArmA2-t nyomjad.
23.
23.
ottHun
battlefield 3 fellkelltette az érdeklődésem kiváncsi leszek mit tud még mutatni régebben azt hittem hogy pc exlusive lessz de szerencsére nem ami a szavatosságot illeti a második rész még igen népszerű darab mai napig
22.
22.
vytros
#19: Gondold át a realizmus szó jelentését, és akkor jelentsd ki melyiknek van több köze a realizmushoz :D



Amúgy meg ARMA 2 és BC2 rulez :)
21.
21.
oppenheimer
#19: majd akkor papolj a codról ha lesz benne recoil meg nem picsafüstnyi pályák lesznek. vagy csak 1 jármű is. bc2-ben csak a snipert torzították el nagyon a valósághoz képest, játékmechanikai okok miatt....
20.
20.
danez11
hát nem tom ki mennyire pro vagy sem,de a bc2-ben én m95-tel 240-ről ellövöm a fejét és meg is hal, szal nemtom h mi ezzel a probléma (most ez nem hencegés, szal ne ugass le)
18.
18.
Mortician
#17: COD? Sok köze van a valósághoz...
16.
16.
gerappa
Már évek óta várom a BF3-at. És így hogy még másfél év mire kijön, eléggé ösztönözve érzem magam hogy legalább egy bétakulcsot beszerezzek hogy minél előbb kipróbálhassam.
15.
15.
K.G.
#14: Na most persze igazad van, de be kéne látni, hogy ez egy játék, ami még csak nem is igyekszik visszaadni a valóságot. ARMAázz, ha arra vágysz.
13.
13.
K.G.
#10: Sniperről ennyit: a leggyengébbel 3 golyó, egyébként testlövés 2, fejlövés nyilván egy. Ha közel vagy az ellenséghez, 1 golyó. (mondjuk m24) És nem nehéz a fejes.
12.
12.
oppenheimer
#10: pfff, kicsit játszál vele többet és rájösz magadtól mi a jó benne
11.
11.
gamerplayer
#3: a kövi nem moh hanem bf3 lesz sztem arra gondolsz, és asszem bound for afghanistan a címe
9.
9.
K.G.
#8: Inkább új battlefieldet 36 fős multival, de nagyon gyorsan!
8.
8.
Csoola
inkább uj BAD COMPANY-t, az elözö is veri a codot nálam minden tekintetben :)
6.
6.
izomkukac
a mw3-t ki csinálja? a megmaradt IW?
5.
5.
oppenheimer
remélem jobb lesz a BF 3 mint a BC 2
3.
3.
geri q
még az új moh sem jött ki de már a kövi-nek a bétáját tervezik...

amúgy mi lesz az új medal of honor címe mert mindenhol csak moh-nak vagy moh 2010-nek nevezik és eddig mindegyik rész kapott vmi címet pl. allied assault, airborne, pacific assault.
3.
3.
renato999
Én a Tier 1 Editiont rendeltem elő :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...