Jövő március után érkezhetnek a 3DS húzócímei

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 31.
  • Megjelenés
Link másolása
A Capcom csak a következő pénzügyi évben tervezi kiadni a Nintendo 3DS húzócímeinek mondott Resident Evil és Street Fighter játékokat. A konzol korábban érkezik.
A Capcom csak a következő pénzügyi évben tervezi kiadni a Nintendo 3DS húzócímeinek mondott Resident Evil és Street Fighter játékokat. A konzol korábban érkezik.

Ugrás a galériához

A Capcom egy részvényesi találkozón jelentette be hivatalosan, hogy bár jó előre bemutatták őket, a Resident Evil: Revelations és a Super Street Fighter IV 3D Edition játékok megjelenésére csak a jövő áprilisban kezdődő következő pénzügyi évben számíthatunk. A döntés valószínűleg összefügg a kiadó gyatra eredményeivel és "új" stratégiájával, miszerint a jövőben megduplázná sikercímei folytatásainak számát.

A Nintendo 3DS pontos premierdátumára szeptember 29-én derül fény, de a konzolgyártó korábban azt ígérte, hogy még ebben a pénzügyi évben boltokba kerülhet az új gép. Ha úgy vesszük, a Capcom ezzel két húzócímétől fosztotta meg a 3DS-t, amellyel a közvélemény szerint a Nintendo szeretné elfoszlatni azokat az aggályokat, hogy nem törődnek a hardcore játékosokkal és nem nyújtanak elég támogatást a külsős fejlesztőknek. Reméljük, a Metal Gear Solid időben érkezik majd.

3.
3.
zola2000
#2: én speciel a sok JRPG miatt csipázom a DSt meg majd a 3DSt...
2.
2.
SWBF2
Ezek inkább a hardcore címek, a húzócímek a Mario-k, a Pokémonok meg a Zeldák lesznek, mindig azok miatt veszik a legtöbb Nintendo kézikonzolt...

(kukacoskodás befejezve :D)
1.
1.
gamerplayer
aazta pic$a nagy durranás lesz, ha nem lesz túl drága még a nyugati, illetve nagyon távoli kelet pénzes átlag emberinek se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...