Ferrari: The Race Experience bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ferrari Challenge készítői, a System 3 ezúttal is hűek maradtak az álomautóiról híres olasz márkához, legújabb játékuk PSN mellett Wii-re is elkészül.
A Ferrari Challenge készítői, a System 3 ezúttal is hűek maradtak az álomautóiról híres olasz márkához, legújabb játékuk PSN mellett Wii-re is elkészül. A fejlesztők a hétvégén lerántották a leplet a Ferrari: The Race Experience-ről, elmondásuk szerint alakul a sorozat, amelyet előző játékukkal elkezdtek és megnyitja az utat egy stabilabb, szélesebb közönség felé. A Ferrari márka szeretete köti össze őket, hiszen a mesteri formáiról híres álomautók volánja mögött még mindig élmény a vezetés. Erre pedig a teljesen megújult karrier mód és a gyökeresen átdolgozott irányítás a garancia.



A System 3 a Supercar Challenge-dzsel több hibát is vétett anno, elmondásuk szerint ennek már vége, hiszen új projectuk már világszerte megjelenik, a Nintendo gépére teljes értékű, dobozos kiadásként, míg PS3-ra letölthető formában. Annak ellenére, hogy PSN-re jön, "minden kétséget kizáróan a System 3 a legjobb autóverseny játékot kínálja". Nagy szavak ezek, melyek a PR-esek száját elhagyták. A nagy kérdőjel csupán az, hogy a Gran Turismo 5 ellen egyáltalán labdába képes-e rúgni.

Bár még egy árva screenshot, urambocsá' videó sem érkezett a bejelentés mellé, az ígéretek szerint még szeptemberben napvilágot lát a program, mielőtt a GT5 berobban a köztudatba.

6.
6.
CrisRedfield/one
valami nagyot kéne alkossanak:D
5.
5.
Blint19
A Ferrari Challenge is valami hihetetlen szar volt, ez is maximum Wii-n fog sikereket elérni!
4.
4.
X360_FaNbOy
Hát ezt úgy képzelem el mint anno a logános játékot...:D
3.
3.
rapapa
A Ferrari helyében megtiltanám ennek a kontár társaságnak, hogy valaha is a szájukra vehessék a Ferrari szót! Ultraszar játékokat tettek le eddig az asztalra, ez most sem lesz másképp!
2.
2.
Gt17
1*

Miért ne?

Emlékszem volt 1 ferrari-s játék még ps2,de az ultra gagyi volt..:D
1.
1.
oppenheimer
mért venné meg bárki is ezt amikor utána nemsokkal jön a gt5 amiben bennelesznek ugyan ezek az autók + 1000 másik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...