Novemberben jön a God of War: Ghost of Sparta

  • Írta: fojesz
  • 2010. augusztus 3.
  • Megjelenés
Link másolása
Amerikában november 2-án kerül boltokba a PSP-s God of War új része; az európai megjelenésről még nincs hír, de a november itt is biztosra vehető.
Amerikában november 2-án kerül boltokba a PSP-s God of War új része; az európai megjelenésről még nincs hír, de a november itt is biztosra vehető.

Ugrás a galériához

A Sony a hivatalos PlayStation blogon jelentette be, hogy a God of War: Ghost of Sparta november 2-án fog megjelenni, az előrendelési akciók pedig ma veszik kezdetüket. Aki a GameStop, az Amazon vagy a Best Buy áruházaknál jegyezteti elő Kratos legújabb kalandjait, a játék soundtrackjét, PSP-s és PS3-as témákat, PSN-es avatart, egy exkluzív skint, valamint David Jaffe, Cory Barlog, Stig Asmussen, Ru Weerasuiya és Dana Jan rendezők kommentárját is zsebre teheti.

A Sony Ghost of Sparta Entertainment Pack néven egy új PSP-csomagot is piacra dob majd: a 200 dolláros pakkban a játék mellé egy vörös-fekete PSP, egy két gigabájtos memóriakártya, a Kick-Ass című film UMD-kiadása és egy letölthető God of War: Chains of Olympus is jár majd.

A rossz hír, hogy mindez egyelőre csak az óceánon túl biztos, a Sony európai részlege még azt sem tudta megerősíteni, hogy mikor érkezik a játék: "A novembert céloztuk be, de további részletekkel egyelőre nem szolgálhatunk" - mondták.

2.
2.
tronlegacy
November 2-án jön PS3-ra a GT5 is , nem ?
1.
1.
Dark_Temptation
eszméletlen jól néz ki .... bánom h x360-as vagyok
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...