Rocksteady: Tudunk jobbat csinálni, mint az Arkham Asylum

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 11.
  • Hír
Ne hidd azt, hogy az Arkham Asylum volt a legjobb Batman-játék, a fejlesztők biztosítanak bennünket, hogy az Arkham Cityvel tovább fokozódik minőség. Emellett befutottak az első képek is!

A társaság alapítója, Sefton Hill nemrégiben arról nyilatkozott, hogy a stúdió kinőtte korlátait és még több kockázatot mernek bevállalni. Az előző rész fejlesztésekor friss cég volt a Rocksteady, de a megjelenés és az azt követő sikerek után muszáj volt terjeszkedniük és remélik, hogy az Arkham City megéri a befektetést.

"Nem hinném, hogy az Arkham Asylum volt a legjobb játék, amit alkottunk, társaságunk egész idő alatt növekszik és fejlődik. Egy magabiztos fejlesztő több kockázatot vállal és végső soron több innovatív tapasztalattal leszünk gazdagabbak."

"Ha meglátsz egy jó tesztpontszámot, elhiszed, hogy amit csináltál annak van értelme és azt, hogy valami különlegeset alkottunk."


Viszont Hill a kockázatvállalással nem szeretne átesni a ló túloldalára, ha merész akarsz lenni, tedd azt, de csak bizonyos körülmények között. "Ha túl sok gőg van benned, akkor az ötleteid rossz irányba mehetnek el. Meg kell próbálnod valami mást, de ha rájössz, hogy valami nem működik, nyugalomra van szükséged és újra oda kell ülnöd a tervező-asztalhoz."

"Szóval arrogánsnak és egyben alázatosnak kell lenned, nyílván nem egy emberen függ az egész, mi egy stúdió vagyunk, nem kell félni az hibáktól. Csak a tökéletes arányt kell megtalálni."

A Rocksteady egyébként szerencsésnek vallja magát, hogy nem kötődtek a The Dark Knight-hoz, hiszen a film alapján készült játékadaptációt még a megjelenés előtt lelőtték a Pandemicnél, pont a Warner szigorú megkötései miatt. Szerencsére a kiadó tanult a hibáiból és szabad kezet adott az Arkham City fejlesztőinek.

A képek az aktuális Gameinformerből származnak. Two-Face nagy lókötő lesz, fizimiskája tisztára olyan, mint Tommy Lee Jones-é.

21.
Raziel88
Végre van pár kép róla. Már alig várom a megjelenést. :D
20.
Beau
19.
benc00
Az első résszel nagyot alkotott a Rocksteady remélem a második rész sem marad el a színvonalától. Csak nehogy a hype miatt bukjon el.
18.
NECROSMOKE
Jó lecc bizti,de az Arkham sem elhanyagolható
17.
I
Én most kezdtem el megint, mert nem wasd-vel játszottam, és a "nyilakkal" kicsit nehéz volt a többi gombot nyomni, de most már én is alig bírom befejezni, ha belekezdek. :) Kár hogy messze van még a megjelenése.
15.
brolin10
Nagyon várom.Kíváncsi leszek hogy lesz megoldva ez a városi dolog mert elég idegesítő néhány játékba hogy hiába városba játszódik nem lehet mászkálni.
14.
SWBF2
Most fogom kijátszani az egyet, ha végre meglesz az ME2.....
Én bízok benne, hogy igazat mondanak és felülmúlják az egyet.
13.
sunstreaker
az 1.rész is kiváló lett, alig bírtam letenni, ugyhogy nem félek attól, hogy esetleg a második részt elrontják, ott a rockstady - nél tudják, h mitől döglik a légy :D
12.
sunstreaker
az 1.rész is kiváló lett, alig bírtam letenni, ugyhogy nem félek attól, hogy esetleg a második részt elrontják, ott a rockstady - nél tudják, h mitől döglik a légy :D
11.
papailajos
Tisztelem a fejlesztoket,az elso resz is nagyon kiraly volt es asszem h ez meg jobblesssz.
10.
altF4
Az Arkham Asylum a kedvenc játékom.Ugyanaz a fejlesztőcsapat és sok idejük is van.100% hogy ütős cucc lesz.Hogy bírom én ki addig.... :( :D
9.
Blint19
Csak nehogy a túlzott elvárások, és a nagy hype rányomja a bélyegét a játékra! Mert amíg az első rész meglepetésként hatott, és éppen ezért nem magasztalták az egekbe, itt viszont nagyon magasan van a léc, és sajnos könnyű megbotlani.
8.
Blint19
Kár, hogy Two-Face megalkotásánál nem az Aaron Eckhart féle irányvonalat követték! Bár gondolom minél inkább függetleníteni akarták magukat a Dark Knight-tól.
7.
pyro
Nem kell jobb, elég, ha olyan jó mint AA :)
5.
Slik
akik létrehoztak valami olyan fantasztikusat mind az Arkham Asylum, nem rontják el ezt sem :)
4.
drakecsaj
Ügyesek lesznek a srácok. Szerintem ha nagyon akarnak akkor biztos jobbat is össze tudnak majd hozni az első résznél ( vagy legalább annak színvonalával nagyjából egyenrangút)
3.
seci92
Már most játszanék vele, nem tudom hogy fogok kibírni még 1 évet....
2.
Antihero
sok sikert hozzá, hogy megtalálják az egyensúlyt. Remélem tényleg lesz olyan jó, mint az első,
1.
megalonagyix
kitűnő játék lesz, már most tudom! pedig az egyet nehéz überelni... becsülni valók a srácok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...