Európában is megjelenik a Deadly Premonition

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Amerikában ugyan már tavasszal megjelent Xbox 360-ra az Access Games némileg félresikerült túlélő-horrorja, ősszel mi is meggyőződhetünk róla, hogy tényleg annyira borzalmas a játék, mint azt a tengeren túli tesztek említik.

A Rising Star Games vállalta a No More Heroes sorozatról elhíresült készítők új játékának, a Deadly Premonitionnak a kiadását Europában, bár nélküle sem lennénk kevesebbek. A horror hűen merít a Resident Evilekből és a Silent Hillekből, bár feleolyan minőségben sikerült megvalósítani. Rendkívül ellentmondásos tesztek alapján a grafikai szint az előző generációban látottakhoz hasonló, párbeszédek gyatrák, viszont a furcsa történet megér egy misét a stílus rajongói számára.

A történet szerint Francis York, FBI ügynök érkezik az Egyesült Államok észak-nyugati szegletében fekvő álmos kisvárosba, hogy kivizsgálja egy helyi lány brutális és rituális meggyilkolásának körülményeit. Természetesen a dolgok rosszabbra fordulnak, s hamar egy rémálomban találjuk magunkat. Mi sem mulasztjuk el, itt az GK-n, talán még meglepődhetünk idén ősszel.


2.
2.
Dethklok
Tuti anyag.A grafika az engem speciel teljesen hidegen hagy.Miért kell mindíg a grafika miatt siránkozni.Horror játékok nem túl jó grafikával: Penumbra,Darkness Within. Mind a két sorozat iszonyatosan jó, annak ellenére hogy nem hiperszupercsillivilli a grafika.Javaslom mindenki próbálja ki őket!
1.
1.
papailajos
Eleg horrorisztikusnak nez ki de a grafika az ocsmany,eisze h 2004-2005 be volt ien grafika a jatekooknal.Egy picivel jobb grafikaja lenne akko meg lehet h ki is probalnam.:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...