Jön a negyedik Borderlands DLC

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 12.
  • Hír
Link másolása
A Borderlands felépítése egyértelműen a letölthető tartalmaknak kedvez, amit a Gearbox szépen kihasznál. Az új DLC a Claptrap’s New Robot Revolution néven fut, és idén szeptemberben lesz elérhető Xbox Live-on, valamint PSN-en, 9,99 dolláros áron.

Maga a sztori is mulatságosan hangzik: az egykor szeretetre méltó Claptrap robotok fellázadnak, és öngyilkos merényletekkel fenyegetik a lakosság testi épségét. Félre kell tennünk a Hyperion Corporation irányába tanusított ellenszenvünket, akik elég szépen fizetnek azért, hogy véget vessünk a gépek lázadásának. A Gearbox szerint a claptrapek vezetője a Borderlands egyik legjobban várt karaktere, a félelmetes Ninja Assassin.

Christoph Hartmann, a 2K elnöke rendkívül elégedett a Borderlands teljesítményével. Elmondása szerint az új franchise fantasztikus karriert futott be, hiszen az ismeretlenségből tört fel a kiadó eladási listáinak élére, s a korábbi DLC-k is mind remekül fogytak. Azonban úgy néz ki, itt tesznek pontot a Borderlands első részének végére, s szeretnék, ha a lezárás emlékezetes maradna.

A Claptrap’s New Robot Revolution több mint 20 új küldetést, tíz további skill pontot, három extra táskahelyet, élvezetes történetet, és emlékezetes bossharcokat ígér.  Mindezt szeptemberi megjelenéssel, 9,99$-os áron. A galériában három új kép figyel.

5.
5.
Slik
Szerintem az arénás DLC nagyon hosszúra sikeredett... 2-3-4 órás menet egy húzásra
4.
4.
Alienji
Most játszok a Borderlandsal nagyon jó játék
3.
3.
WoWKocka95
én anno csak az eredetivel játszottam, de az tetszett
1.
1.
benc00
A többi Borderlands DLC szerintem nagyon jó volt remélem ez is tartani fogja a színvonlat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...