Érkezik a Might and Magic játékok új generációja

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft a Facebook oldalán tett közzé egy aprócska kis teasert, melynek egy rövid szövegecske adja tudtunkra, hogy hamarosan eljön a Might and Magic játékok új generációja. Ezek szerint tehát a kiadó szeretnék feltámasztani a régóta halott szerepjáték franchise-t és világot.

Fiatalabb olvasóink valószínűleg csak a Heroes of Might & Magic nyomán ismerik az egykor még szerepjátékos műfajban indult Might and Magic sorozat világát és hangulatát. A kilenc részt megért RPG-széria életének vége felé közeledve elég csúfos bukásokat produkált, mind a pénztáraknál, mind pedig a rajongók szemében, s be kell látnunk, hogy a Heroes játékok sem szárnyalnak már annyira, mint régen.

A Ubisoft azonban láthatóan úgy döntött, pár év pihentetés után itt az ideje újra elővenni a címet. Azt persze nem tudjuk, hogy milyen stílusú játék készül a Might and Magic franchise-on belül, de mivel a kiadó kifejezetten újjáéledésről beszél, így azt feltételezem, hogy ismét a szerepjátékos vonal felé veszik az irányt, s ennek megfelelően egy MMO lehetőségét sem zárhatjuk ki teljesen.

A Might and Magic minden idők egyik leghangulatosabb RPG-sorozata volt, így csak remélni tudjuk, hogy a Ubisoft meg tud felelni a régi rajongók elvárásainak, s emelett az újoncok kedvére is tudnak tenni. Ha kíváncsi vagy a rövidke teaserre, irány a Ubisoft Facebook oldala!

12.
12.
hahakocka
LOL Magyarok csinálják a Might and Magic:Heroes VI-ot
A Black Hole entertainment
Akik a Warhammer Mark of Chaos stratégiát is készítették.

http://www.jeuxactu.com/jatv-show-9395.html1
Hosszú előzetes (ha még fent van :) )

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281941812

Képek lejjebb a fórumon. Artwork , új cím és egy játékbeli kép is egy várról ami lehet hogy ember/elf keverék lesz.
11.
11.
iNKARNATE
#3: Hát konkrétan igazából az a baj, hogy a régi világ scifi volt féligmeddig, az összes MM-ben megnyilvánult valahogy ez (vagy lézerfegyverekkel vagy akár űrhajóval) és a Heroes részekben pedig ezt eltitkolták. Ha nem is jött be mindenkinek de üde színfolt volt, az Ubisoft féle MM világ pedig generic-fantasy teletűzdelve klisékkel (, a H5-ben a fele design Warhammer koppintás (Dark Elf egyben + némi FR Salvatore beütés, Haven = Bretonnia etc). De maga a játék nemrossz, nem feltétlenül lorebuzi játékok a Heroes-ok. Majd meglátjuk mit alakítanak egy RPG-ben viszont, ha be merik vállalni :)
10.
10.
Motig
MMO már van belőle(kinai edig..) webes vacak is van belőle... vagy tényleg Heros 3 szinten legyen egy jó game vagy valami jó rpg, mert abbol manapság nincs olyan iszonyat jó(wizardy 8 de jó is volt)
9.
9.
InGen
#7: javítottam, köszi
8.
8.
mocs4k
Ne mmo, ne böngészős vacak.

Én legjobban egy Dark Messiah 2-nek, vagy eféle dolognak örülnék... annak a multijával gamel még valaki közületek? Jobb mint egy bárhanyas COD...

De minden nem lehet tökéletes, ha nem akció lesz, akkor meg körökre osztott stratégia legyen, csak hozzon valami színvonalat.
MMO-ból meg böngészős vacakból van annyi már, hogy akkor is meguntam volna őket, ha bármelyik be is jött volna...
7.
7.
nagymaciii
címből hiányzik egy T betű... csak mondom nem cikizésből...

amúgy ami jó lenne bejelentés az az lenne ha a heroes of might and magic WEBalapon végre kiterjesztenék mindenkire.. most jeleneleg a béta omegája folyik...

jeleneleg német francia angol területen lehet vele csak játszani (még)

http://mightandmagicheroeskingdoms.ubi.com/en/
6.
6.
NinjaNorb
1 Új heroes nagyon jó lenne:D
5.
5.
Runciter
már nem emlékszem, hogy a VI, vagy a VII volt a kedvencem, de az utolsó két rész borzalmas volt, főleg a kb. 5 éve elavult technikai megvalósítás miatt.
csak ne valami üres hentelős vacak, vagy még egy mmorpg legyen ebből is... -_-
4.
4.
Adamknight
Nekem valahogy a Heroes-os játékok nem a kedvenceim közé tartoztak, de haverokkal jól elhülyültünk velük. Azért csak kíváncsi lennék egy ilyen RPG-re
3.
3.
InGen
Valószínűleg az sem fog segíteni, hogy az eredeti Might and Magic világát elpusztították a Heroes 4-ben (ugye? :)). Mondjuk lehet, hogy ez még a végén előnyükre fog válni.
2.
2.
iNKARNATE
A MM6-7 eléggé állat volt, a 8 durva rókabőr (a hetedik rész még elment mint legkiforrottabb). A Heroes 5 pedig amennyire nem tetszett eleinte annyira marhajó ha rászánsz egy kis időt, hogy megismerd. Egy új MM rpg jó lenne, a Dark Messiah zsír volt mint akciójáték. De azért ezeken érződik, hogy nem a klasszik team-klasszik hangulat jellemzi.
1.
1.
altF4
Remélem nem MMO lesz.Mindenesetre biztató a hír.Bár én egy új Heroesnak jobban örülnék.Olyannak mit üti a 3. rész színvonalát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...