NHL 11: Ultimate Team Player előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
Az EA Sports következő hokiszimulátorában lehetőségünk lesz megalkotni álmaink csapatát, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a jégkorong csapatjáték, viselkedj tehát ennek megfelelően. Az NHL 11 igazi ütőkártyája egyértelműen az alapjaiban átdolgozott fizikai motor lesz.

A észak-amerikai profi jégkorongliga néhány nagyágyúja szólal meg az NHL 11 legújabb trailerében, s nyilatkoznak arról is, hogy szerintük hogyan néz ki álmaik NHL csapata. A játékosoknak el kell sajátítani jópár startégiát, figyelmbe véve a támadó és védekező játékosok szerepeltetését, de akár magunk is összeállíthatjuk kedvenc csapatunkat.

Sean Ramjagsingh, a játék producere szerint az NHL 11 az új fizikai motor "magasabb szintre emeli a játékélményt", a meccsek soha nem látott mértékben törekednek az élethúségre, egy óvatlan pillanatban még az ütőnk is eltörhet, ami után csak a korcsolyánkkal terelgethetjük a pakkot, míg meg nem szólal a síp. Netán bevállaljuk, hogy a gyorsan elaraszolunk új ütőért?

Új ligák, új mozdulatok, tovább csiszolt játékmenet - megkapjuk szeptember 7-én PS3-ra és Xbox 360-ra.

A demó előreláthatólag szeptember 17-én landol Live-ra és PSN-re. Várjuk szeretettel!

2.
2.
kukac450
szerintem sport játék PC-re elég sz*r :):)
1.
1.
asdwarr
nagyonjók ezek az nhl-ek, bár nekem az előző réz nem tetszett az irányítása miatt, a demó játszottam csak, de az ütés nagyon nehézkesnek tűnt, valaki tudja, hogy visszatér-e a régi gombnyomagtós ütés, vagy megint a joystickkal kell majd ügyeskedni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...