GC 2010: Indul a GamesCom, maradjatok velünk!

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft sajtókonferenciájával pillanatok múlva hivatalosan is elkezdődik a kölni GamesCom 2010 nulladik napja. Ha semmiről nem szeretnél lemaradni, akkor a következő napokban gyakran frissítsd a Gamekapocs oldalát, mert minden újdonságot azonnal elhozunk neked!

Ahogy azt megszokhattátok már a nagy játékshow-k alatt, a Gamekapocs stábja nem pihen, nem alszik, nem eszik, hanem egész nap azon szorgoskodik, hogy minden hírt és újdonságot azonnal elétek tárjon. Nem lesz ez másképp a GamesCom 2010 alatt sem, mely nem csak Európa legnagyobb játékkiállítása, de könnyen lehet, hogy idén még az E3-nál is jobban fog sikerülni!

Az esemény mától veszi kezdetét a nagy kiadók konferenciájával, melyek közül elsőként a Microsoft csap bele a lecsóba. Bár nem kapkodják el, már elvileg 20 perce mennie kéne az előadásnak, de az emberek még csak most szivárognak befelé az épületbe.

Ezt követően délután 4-től kezdődik az Electronic Arts, este 6-tól pedig a Sony konferencia. Új bejelentésekre és más okosságokra számítunk mindkét kiadótól. Ezen kívül hatalmas infóbombákat várunk a Diablo 3-ból, hiszen maga a lead designer, Jay Wilson is jelen lesz a kiállításon, de valószínűleg bemutatják majd hivatalosan is az új, magyar fejlesztésű Heroes of Might & Magic 6-ot is.

Hogy ne maradjatok le semmiről, ami a GamesCom alatt történik, ajánlom figyelmetekbe a GamesCom 2010 gyűjtőoldalunkat, ahol a kiállítással kapcsolatos minden hírünk megjelenik.

4.
4.
Norbi-wan
Hátha adnak infókat az új MK-ről is, de a legjobb az lenne ha végre bejelentenék a Tekken vs SF-et. De a Heroes 6-ra is kíváncsi vagyok.
3.
3.
dareal
hihihi, folytatják a flight simulatort! noha már nem flight simulator lesz a neve, hanem simán flight. vélhetőleg nem lesz olyan szimuláció mint eddig, reméljük, hogy nem mennek rá az arcade vonalra. ez már érkezik konzolra is, állítólag ezért is vettek vissza a szimulációból (azért mint opció, nagyon remélem, hogy megmarad, ha nem, akkor ez sajnos kimarad nekem :()
2.
2.
torppapa5
Valahol lehet nézni élőben a konferenciákat?
1.
1.
namohr
Most is egy csomó mindennel leszünk okosabbak a jövőben megjelő játékokat illetően!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...